У Китаї пенсіонера прив'язали до дерева за порушення карантину
У Китаї пенсіонера прив'язали до дерева за порушення карантину

У Китаї пенсіонера прив'язали до дерева за порушення карантину

У китайській провінції Хебей літнього чоловіка прив’язали до дерева. Так його покарали за прогулянку під час локдауну.

Про це інформує Dailymail.

У Мережі з’явилося відео, як чиновник прив’язує чоловіка до дерева і лає його за те, що пенсіонер покинув свій дім у "такій важкій ситуації". Представник влади каже своїм колегам "міцно зв'язати" порушника.

Чиновник з Гаочену (один з районів міста Шицзячжуан) підтвердив місцевим журналістам, що відео справжнє. Однак він відмовився надавати подальші коментарі.

У Шицзячжуані, столиці провінції Хебей, від початку січня борються з новим спалахом COVID-19. 8 січня там заборонили всім 11 мільйонам жителів залишати свої будинки, якщо це не є абсолютно необхідним.

Місто також будує карантинний табір, призначений для розміщення декількох тисяч імовірних носіїв вірусу.

Нагадаємо, що у двох містах Китаю посилили карантин через зростання кількості хворих на коронавірус. Так, у містах Шицзячжуан і Сінтай у провінції Хебей на початку січня виявили вже 137 випадків коронавірусу.

Відео МОЗ відреагувало на результати клінічних досліджень китайської вакцини від COVID-19

Китайська вакцина: низька ефективність. Міністерство охорони здоров'я відреагувало на результати клінічних досліджень в Бразилії, які показали, ефективність "Сіновак" лише 50%. Саме цю вакцину Україна збирається закупити для безкоштовних щеплень. Міністр охорони здоровя Максим Степанов заявив: Україна нині чекає офіційних результатів досліджень. За контрактом ефективність вакцини має бути не нижчою за 70%, якщо результати будуть іншими -  від неї країна відмовиться.    

ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
Поделиться сюжетом