Кім Кардашян вперше відверто розповість про розлучення з Каньє Вестом
Кім Кардашян вперше відверто розповість про розлучення з Каньє Вестом

Кім Кардашян вперше відверто розповість про розлучення з Каньє Вестом

Світська левиця Кім Кардашян розповість про причини розлучення з Каньє Вестом у фінальних серіях легендарного шоу її родини Keeping Up with the Kardashians.

Так, відомо, що останній епізод реаліті побачить світ на початку 2021 року. За інформацією видання Page Six, розпад шлюбу Кім і Каньє фігуруватиме у фінальній сюжетній лінії. Тому не дивно, що досі немає жодної інформації про розлучення зіркового подружжя з перших вуст.

Вони зняли епізод, як Кім обговорює свої проблеми в шлюбі. Всі учасники знімань підписали угоду про конфіденційність, тому що фінал буде показаний пізніше 2021 року
йдеться в повідомленні

Нагадаємо, 6 січня стало відомо, що Кім Кардашян готується до розриву з Каньє Вестом. Знаменитість найняла відому адвокатку з розлучень.

instagram.com/kimkardashian

Публіка дізналася про скандали в родині в липні 2020 року, коли Вест балотувався на пост президента США.  Під час першої зустрічі з виборцями репер розповів, як просив Кім зробити аборт, коли вона була вагітна первістком. Подейкують, що остаточно Кардашян ухвалила рішення про розлучення після того, як Вест помочився на статуетку "Греммі".

Зазначимо, пара одружилася 24 травня 2014 року. Зірки виховують чотирьох дітей - семирічну Норт, п'ятирічного Сейнта, дворічну Чикаго і півторарічного Псалма.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом