Трамп виголосив фінальну промову на посаді президента і залишив Білий дім
Трамп виголосив фінальну промову на посаді президента і залишив Білий дім

Трамп виголосив фінальну промову на посаді президента і залишив Білий дім

45-й президент США Дональд Трамп, повноваження якого закінчуються в середу, 20 січня, виголосив фінальну промову на своєму посту, передає CNN.

"Дуже вам дякую! Ми вас любимо! Від щирого серця кажу – це були неймовірні 4 роки. Ми так багато досягли разом. Хочу подякувати своїй родині, друзям, працівникам офісу і дуже багатьом людям, що прийшли сюди. Дякую за вашу тяжку працю. Люди гадки не мають, як тяжко працювала ця родина. Ми працювали. І працювали для вас", – заявив Трамп.

Він також побажав успіхів новій адміністрації.

"Я буду стежити. Я буду слухати. І скажу вам, що майбутнє цієї країни ніколи не було краще. Бажаю новій адміністрації великих успіхів, хай їм щастить. Я думаю, їх чекає великий успіх. У них є база, щоб зробити щось дійсно вражаюче", – додав Трамп.

Разом із дружиною Меланією він виїхав з Білого Дому, не дочекавшись інавгурації свого наступника Джо Байдена. Президентський гелікоптер доправив 45-го президента на військову базу Сент Ендрюс.

Там, як пишуть американські медіа, Дональд Трамп востаннє зміг "відчути смак президентства". Адже проводжали його із військовими почестями – урочистим салютом та червоним килимом. З військової бази, бортом номер один подружжя Трампів полетіло до Флориди, у свою приватну резиденцію.

Источник материала
Поделиться сюжетом