ТСН у день інавгурації президента США проведе спецвипуск з Вашингтона
ТСН у день інавгурації президента США проведе спецвипуск з Вашингтона

ТСН у день інавгурації президента США проведе спецвипуск з Вашингтона

Сьогодні, 20 січня, о 19:30  в ефірі ТСН глядачі "1+1" зможуть побачити  випуск новин зі США. Ведуча ТСН Наталія Мосейчук наживо розповість подробиці церемонії інавгурації 46-го президента США Джо Байдена. Виїздна студія ТСН розташується просто неба, неподалік Капітолія – будівлі Конгресу Сполучених Штатів Америки.

У спеціальному випуску Наталія Мосейчук наживо розповість не лише про перебіг урочистостей, а й про настрої населення, актуальні події та політику нового президента США щодо України. Також під час випуску працюватимуть спецкорреспондент ТСН в Сполучених Штатах Америки Яна Слєсарчук та спеціальний кореспондент новин Ольга Кошеленко.

Прес-служба 1+1 Media

Команда ТСН прилетіла до США за кілька днів до церемонії та у сюжетах розповідала глядачам про актуальні події напередодні урочистих заходів.

На своїй сторінці у соціальній мережі Наталія Мосейчук показала ексклюзивні кадри підготовки до спеціального випуску ТСН та знімань, які відбувалися у Вашингтоні на висоті 54 метри над землею.

Працює ТСН! 54 метри над землею. Так робляться красиві кадри і...історія. У середу 20 січня о 19.30 ТСН з інаугурації...

Опубліковано Наталією Мосейчук Понеділок, 18 січня 2021 р.

Ольга Кошеленко у спеціальному репортажі розповіла про підготовку до інавгурації. Глядачі дізналися, що церемонія не буде схожою на всі попередні. Через пандемію замість гостей на Національній алеї  будуть перебувати 200 тисяч прапорців. А через загрозу можливих заворушень на вулиці столиці США вивели понад 20 тисяч нацгвардійців. Більше інформації на відео:

Відео Підготовка до інавгурації: через пандемію, на Національній алеї будуть прапорці замість глядачів

На фінішній прямій. За добу у Вашингтоні відбудеться інавгурація 46-го президента США. Церемонія не буде схожою на всі попередні. Через пандемію, замість глядачів, на Національній алеї розмістили 200 тисяч прапорців. А через загрозу можливих заворушень, на вулиці столиці вивели понад 20 тисяч нацгвардійців. Про підготовку до інавгурації з Вашингтона – у сюжеті.  

ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Дивіться спеціальній випуск ТСН з Вашингтона  сьогодні, 20 січня, о 19:30 на "1+1" та онлайн на сайті ТСН.ua за цим посиланням.

Источник материала
Поделиться сюжетом