Уряд підтримав кандидатуру колишнього шоумена на посаду голови Черкаської ОДА
Уряд підтримав кандидатуру колишнього шоумена на посаду голови Черкаської ОДА

Уряд підтримав кандидатуру колишнього шоумена на посаду голови Черкаської ОДА

29 річний телеведучий Скічко пройшов до Верховної Ради у 2019 році за мажоритарним виборчим округом №197 у Черкаській області
Фото з відкритих джерел

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Скічко у минулому був шоуменом та ведучим «Євробачення»

Кабінет міністрів України сьогодні, 20 січня, підтримав кандидатуру народного депутата від «Слуги народу» Олександра Скічка, у минулому  шоумена та ведучого «Євробачення», на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації. Таке рішення було прийняте на засіданні уряду.

«Я багато працював в області і ґрунтовно знаюся на проблемах. Я особисто брав участь у розробці стратегії розвитку Черкаської області до 2027 року... У цій роботі закладені основні напрямки Черкаської області, за якими ми будемо рухатися», ‒ сказав Скічко.

За його словами, першочерговим завданням буде боротьба з пандемією, підготовка до вакцинації населення, а також продовження програми «Великого будівництва».

Нагадаємо, 29 грудня минулого року президент Володимир Зеленський звільнив голову Черкаської ОДА: на посаді він пробув чотири місяці. Сергій Сергійчук був звільнений згідно з поданою ним заявою.

Сергій Сергійчук до призначення працював в Службі безпеки України і на державній службі. Сергійчук обіцяв – зниження тарифів, запуск поїзда Черкаси – Київ, якісний інтернет в області, знесення незаконних об'єктів на березі Дніпра.

До відома, у 2019 році Скічко переміг в парламентських виборах до Верховної Ради України за 197-м округом (міста Золотоноша, Канів, частина Соснівського району міста Черкас, Золотоніський район, частина Канівського та частина Черкаського районів) в Черкаській області від партії «Слуга народу»

Раніше про те, що Скічко «йде у губернатори», повідомив його колега по партії Олександр Качура.

Читайте також: 
  • На якому смітнику Зеленський набирає кадри? Післямова до відставки голови Черкаської ОДА
Опитування
Источник материала
Поделиться сюжетом