В Аргентині стався потужний землетрус
В Аргентині стався потужний землетрус

В Аргентині стався потужний землетрус

Аргентина оговтується після потужного землетрусу, який стався вночі напередодні. 

Про це розповіли у ТСН.Ранок20 січня.

Епіцентр підземних поштовхів був на глибині усього 20 кілометрів неподалік міста Посіто, що у центрально-західній частині країни. Підземні поштовхи магнітудою майже 6,5 бала викликали паніку серед населення провінції Сан-Хуан. Сильні афтершоки відчувалися ще кілька годин поспіль.

Через поштовхи майже у всій провінції відключили світло. Люди у паніці вибігали зі своїх будинків. Повідомлень про жертв немає. Мешканці сусідньої Чилі розповідають, що відголоски землетрусу докотилися й до них.

Відео Аргентинці оговтуються після потужного землетрусу

Підземні поштовхи магнітудою майже 6,5 балів викликали паніку серед місцевого населення. Сильні афтершоки відчувалися ще кілька годин поспіль. Епіцентр знаходився на глибині усього 20 кілометрів неподалік міста Посіто, що у центрально-західній частині країни. Через поштовхи майже по усій провінції відключили світло. Люди у паніці вибігали зі своїх будинків. Повідомлень про жертв немає. Мешканці сусідньої Чилі розповідають, що відголоски землетрусу докотилися й до них.    

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Як повідомлялося, 15 січня потужний землетрус стався в Індонезії. Він тривав не більше семи секунд, його епіцентр залягав на глибині 10 км. За кілька годин до нього в цьому ж регіоні, у провінції Західний Сулавесі, відчули поштовх силою 5,9 бала. Кількість загиблих перевищила пів сотні.

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
Поделиться сюжетом