В Україні або президент стає націоналістом, або їде в Ростов – волонтер
В Україні або президент стає націоналістом, або їде в Ростов – волонтер

В Україні або президент стає націоналістом, або їде в Ростов – волонтер

В ефірі "5 каналу" в програмі "Рандеву" волонтер, співзасновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега розповів, що думає про Зеленського і про те, що на День Незалежності в Україні відбувається святкування під егідою Зеленського і відбувається альтернативний марш захисників України.

Про самого Зеленського волонтер сказав: "Зеленський не ватник і не малорос, але з ним треба пити дуже багато валідолу. І, я вважаю, що за певних обставин він періодично опиняється трошки по іншу сторону, ніж я бачу національні інтереси".

Ситуацію із альтернативним маршем Дейнега прокоментував: "Головне джерело мого оптимізму щодо Украни – це народ і його пасіонарна частина. Це ветерани і волонтери – ті люди, які 24 серпня виходять пройти маршем, або приходять поаплодувати цьому маршу".

Він додав: "Коли ми готували у 2019 році форум, і Зеленський був на його відкритті, журналісти у нього запитали: "А що ж ви робите? Люди, які сьогодні організовують цей форум, завтра організовують альтернативний марш". І тоді Зеленський повторив фразу, що у нас немає правьних і неправильних волонтерів і що ми ж хочемо зшивати країну, то люди мають на це право. Я думаю, що зараз його думка нині змінилася в інший бік, зокрема завдяки оточенню. Але, думаю, це вже не має значення, тому що цей марш уже є, і єдине, що може трапитися – це його дескредитація... Тобто в той момент, коли цей марш почне асоціюватися з конкретним політиком, йому хана. І цей марш насправді показує, що в Україні або президент стає націоналістом, або їде в Ростов".

Читайте також: "Зеленський не ватник і не малорос, а Порошенко – найефективніший Верховний Головнокомандувач": волонтер Віталій Дейнега у "Рандеву"

Источник материала
Поделиться сюжетом