Даша Квіткова розповіла, як дізналася про вагітність: "Мені наснився сон"
Даша Квіткова розповіла, як дізналася про вагітність: "Мені наснився сон"

Даша Квіткова розповіла, як дізналася про вагітність: "Мені наснився сон"

Учасник шоу "Холостяк" Микита Добринін та переможниця проєкту, його дружина Даша Квіткова днями розсекретили, що вперше стануть батьками.

А сьогодні блогерка розповіла, як дізналася про радісну новину. За словами Квіткової, вони з чоловіком дуже хотіли малюка, тож вона почала відвідувати всіх лікарів задовго до. Даша була настільки одержима цією ідеєю, що щодня купувала по 10 тестів на вагітність. Всі вони показували негативний результат.

Врешті, Квіткова вирішила відпустити ситуацію. Аби відволіктися разом із Микитою та їхніми друзями подружжя поїхало до Львова. Цікаво, що у цей період дівчина вже була вагітна, однак не знала про це.

instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова та Микита Добринін
Потім мені сниться сон. Клянуся. Уві сні я роблю два тести, які показують, що я вагітна, після чого я одразу беру телефон і пишу своїй подружці Ліні. (З якою я весь час обговорюю всі вагітні теми (вона вже мама) і кидала їй свої 20 негативних тестів). Так от, я пишу їй, скидаю тести і ми обидві в шоці, вона каже: "Ну все, залізобетонно". Прокинувшись вранці, я не звернула увагу на сон, ну хіба мало що мені може снитися, хоча Микиті його розповіла
пригадала Даша

Після цього компанія вирушила до Чернівців, де Квітковій стало зле. Блогерка не виходила з ванної кімнати, думала що отруїлася.

По приїзду до Києва мені було все так само не дуже і ввечері я згадую, що в мене в тумбочці лежить ще два тести. (Тут йде відсилання до мого сну). Вирішила зробити, ну про всяк випадок. Роблю перший - позитивний. Я така: "Це маячня. Не може бути, до цього ж все негативні були". Пишу одразу Лінці і запитую, чи бачить вона другу смужку так само, як і я. На ранок роблю другий - позитивний. Стою в ванній і ридаю від щастя
поділилася Даша
instagram.com/nikitadobrynin
Даша перебуває на 4,5 місяці

Тоді ж Квіткова зробила аналіз крові, щоб точно бути впевненою. Коли аналізи прийшли, вони показали, що дівчина вже місяць, як вагітна. Тоді Даша думала, як же повідомити радісну новину чоловіку:

Планую розповісти Микиті в особливий момент, однак терпіти не можу. Тому просто підходжу до нього,і поки він дивиться якийсь серіал, вручаю йому дві смужки. Скажу чесно, плакали вдвох. Й досі не можемо повірити, що в мені росте маленька людина
поділилася Квіткова

Нагадаємо, днями "Холостяк" Микита Добринін у річницю заручин з Дашею Квітковою показав, як романтично освідчувався коханій. Зворушливий момент відбувся під час відпочинку на Балі.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом