Зірка "Сімейки Адамсів" Крістіна Річчі звинуватила чоловіка в побитті
Зірка "Сімейки Адамсів" Крістіна Річчі звинуватила чоловіка в побитті

Зірка "Сімейки Адамсів" Крістіна Річчі звинуватила чоловіка в побитті

Відома американська акторка Крістіна Річчі звинуватила свого чоловіка Джеймса Хердегена у побитті під час локдауну. 

Так, за словами 40-річної зірки стрічки "Сімейки Адамсів" чоловік бив її, плював в неї і "хрюкав їй в обличчя". Як доказ вона надала знімки своїх рук з численними синцями.

Також Крістіна розповіла, що Хердеген нібито жбурнув у неї каву і стілець в той час як їхній шестирічний син став свідком конфлікту, пише портал TMZ.

Associated Press

Після інциденту Річчі подала до суду на чоловіка і отримала заборонний ордер для нього. Тепер Джеймс не зможе наближатися до дружини і до сина ближче ніж на 90 метрів, а також будь-яким чином контактувати з ними. Також в суді розглядається заява зірки про розлучення.

Крістіна повідомила, що подібні інциденти почали траплятися кінця 2019 року, коли чоловік пригрозив їй розправою, заявивши, що "зможе поспівчувати їй тільки тоді, коли розчленує її на маленькі шматочки", після чого акторка була вимушена сховати всі ножі в будинку.

Зірка також боїться того, що чоловік заради приниження може злити в Мережу її особисті аудіозаписи та відео, а також використовувати їх для вимагання.

Цікаво, що представники захисту Хердегена заявили, що теж потребують у судді заборонний ордер для Річчі "через  її насильницьку поведінку, викликану зловживанням алкоголем і наркотиками".

Нагадаємо, Річчі і Хердеген одружилися 2013 року і виховують шестирічного сина Фредді.

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом