Неочікуване звернення сина Кароль та виступ військового СБУ: яким був перший ефір "Голосу країни-11"
Неочікуване звернення сина Кароль та виступ військового СБУ: яким був перший ефір "Голосу країни-11"

Неочікуване звернення сина Кароль та виступ військового СБУ: яким був перший ефір "Голосу країни-11"

Цієї неділі на "1+1" відбувся перший ефір оновленого 11-го сезону вокального проєкту "Голос країни".

Це найбільш технологічний сезон "Голосу". Через карантинні обмеження організатори зібрали zoom-аудиторію з різних країн світу. І ці люди слідкували за вибором тренерів онлайн. Втім, для створення особливої атмосфери та підтримки учасників на сцені до глядацької зали запросили обмежену кількість глядачів з негативними тестами на коронавірус.

Крім того, став відомий подарунок тріумфатора шоу. Так, переможець отримає квартиру в Києві. Крім того, співак, який посяде перше місце, виступить на музичному фестивалі Atlas Weekend. Вийти на сцену мастабного фестивалю зможе й переможець онлайн-голосування на сайті Atlas Weekend.

Відкрив перший ефір виступ зіркових наставників. Артисти феєерично заспівали на одній сцені хіт The Weeknd – Blinding Lights.

Також зіркові тренери зізналися, кого хочуть до своєї команди. Так, DOROFEEVA поділилася, що шукає сміливі, сучасні та трендові голоси. Зі свого боку, Олег Винник обиратиме рок-виконавців з фольклорним відтінком. Тіна Кароль шукає талант, щоб примножувати українську музику. MONATIK обиратиме учасників, які будуть готові експериментувати та шукати щось нове.

У перший день сліпих прослуховувань за місце у проєкті боролися 11 співаків з народу. Так, першою в новому сезоні на сцену вийшла одеситка Ірина Ебралідзе. 22-річна дівчина приголомшила хітом Billie Eilish - No time to die та потрапила до команди DOROFEEVA.

пресслужба каналу "1+1"

Спробував свої сили і блогер Тьома Паучек. Прихильник MONATIK прийшов у проєкт, щоб дати нове дихання українським народним пісням та виконав народний хіт "Гуцулка Ксеня". Тьомі вдалося підкорити серце кумира, тому він продовжив боротьбу у шоу в команді мультиартиста.

Після виступу блогера на екрані з’явився син Тіни Кароль Веніамін, що стало справжньою несподіванкою для попдіви. На запитання Дорофєєвої, за кого ж вболіває хлопець, Вєня без роздумів заявив, що лише за команду своєї зіркової мами.

Серед учасників першого випуску був також рокер Андрій Кудінов. 28-річний харків’янин виконав на сцені пісню гурту SOAD – Aerials. Голос учасника зацікавив Тіну, Надю та Олега. Втім, Андрій обрав своїм наставником Винника.

Наймолодшою учасницею цього сезону стала Юлія Кирик. 16-річна дівчина від дитинства дивилася шоу зі своєю бабусею. Учасниця вирішила підкорити сцену піснею MONATIK та The Hardkiss "Кобра". Втім, на жаль, жоден тренер не обрав Юлію. Натомість, Тіна Кароль назвала помилки, які робить Кирик та закликала прийти її наступного року.

У першому епізоді на сцену вийшов також психолог Володимир Хоменко, який втратив голос під час іспиту в музичній школі. На "сліпих прослуховуваннях" учасник виконав хіт The Weeknd та розвернув крісла Тіни Кароль, DOROFEEVA та MONATIK, до якого і пішов у команду.

Заспівала на легендарній сцені й Марина Беліцька. 27-річна дівчина працює співачкою за кордоном. Втім, підкорити головну вокальну сцену країни їй, на жаль, не вдалося. Учасниця не засмутилася та попросила тренерів заспівати разом із нею відому пісню Shocking Blue – Venus. Марина та зірки запалили сцену своїм співом та енергетикою.

Слідом за Мариною за втіленням мрії прийшла 20-річна киянка Юлія Вітранюк. Виконавши хіт гурту "ДахаБраха" дівчина розвернула Тіну Кароль, Олега Винника та MONATIK. Юля продовжить свій шлях у шоу разом із Кароль.

Заспівав перед глядачами та тренерами й учасник гурту ONiONA  Олексій Мартиненко.  Десять років тому він дійшов до прямих ефірів першого сезону "Голосу". Відтоді минуло багато років, втім, Олексій досі мріє перемогти в проєкті. На "сліпих" артист заспівав хіт  зі свого колишнього репертуару – "Вода". Втім, йому не вдалося розвернути крісла наставників.

Прийшла на вокальне шоу і Левашова Альона, яка заспівала Мichael Jackson — Earth Song. На останніх секундах усі тренери розвернули свої крісла та висловили бажання попрацювати з талановитою виконавицею, але вона обрала DOROFEEVA.

Неабияк пошкодували тренери, що не розвернулися на спів колишнього військового СБУ Олександра Барлебена. 29-річний чоловік поділився, що після того, як він побачив, що таке війна та побував на межі, він зрозумів, що не можна гаяти часу та почав займатися музикою. Після двох років навчання Саша вирішив спробувати свої сили на "Голосі". Тренери порадили приходити на шоу із українськомовною піснею.

Останнім цього дня на сцену вийшов соліст гурту "Сальто назад" Саша Таб. 33-річний артист поділився, що гурт завершив своє існування через пандемію. Тому музикант вирішив розпочати сольну кар’єру. Своїм голосом йому вдалося розвернути крісла MONATIK та DOROFEEVA. Знаменитість пішов до команди MONATIK.

Нагадаємо, що цього року на "Голосі країни" змінилася звична для всіх сцена, за лаштунками з'явився справжній робот, який подає учасникам мікрофон, вимірює температуру та дезінфікує руки.

Дивіться наступний випуск шоу у неділю, 31 січня на каналі "1+1".

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом