Кров лилася з сусідського балкона: у Черкаській області виклик копів закінчився курйозом
Кров лилася з сусідського балкона: у Черкаській області виклик копів закінчився курйозом

Кров лилася з сусідського балкона: у Черкаській області виклик копів закінчився курйозом

У Каневі Черкаської області жінка помітила, як з балкона сусідів капає кров. Налякана містянка викликала копів.

Про це повідомляє речниця пресслужби патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк.

"На спеціальну лінію 102 зателефонувала жителька Канева. Вона розповіла, що білизну, яка сохла після прання та балконі, залило кров’ю від сусідів зверху. Жінка не могла прийти до тями від того, що сталося в їхньому будинку. Непокоїли тривожні думки, аж поки не приїхали поліцейські та все не перевірили", - розповідає Зоя Вовк.

З’ясувалося, що сусідка купила свинячої крові, щоб приготувати кров'яну ковбасу. Літрову банку з кров'ю вона поставила на балконі. Ємність лопнула і рідина полилася до сусідів знизу.

Налякану сусідку заспокоїли.

Нагадаємо, що у Сумах маленька дівчинка зателефонувала до поліції, бо вони з сестрою залишилися вдома самі.Дитина плакала і просила допомогти. 

Відео Харківські копи почали виїжджати на виклики із м`якими іграшками

Плюшеві помічники патрульних. Харківські копи почали виїжджати на виклики із м`якими іграшками. Котики, ведмедики, зайченята - у патрульних машинах оселилися із пів сотні забавок. Вони потрібні, пояснюють поліцейські, аби заспокоїти дітей у стресових ситуаціях. Приміром, коли малюк губиться на вулиці або потерпає від насилля у родині - з таким патрульні екіпажі стикаються нерідко. Тож малечу можна трохи відволікти символічним подарунком. Таку ідею поліцейські запозичили в іноземних колег.

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
Поделиться сюжетом