Замах на вбивство працівника СБУ: Нескоромному висунули підозру – Бутусов
Замах на вбивство працівника СБУ: Нескоромному висунули підозру – Бутусов

Замах на вбивство працівника СБУ: Нескоромному висунули підозру – Бутусов

Служба безпеки і Генпрокуратура висунули підозру колишньому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному в замаху на вбивство начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Журналіст зазначив, що підозру виписали 23 січня, але досі не передали Нескоромному — правоохоронці поки не встановили його місцеперебування.

Як пише Бутусов, за версією слідства та джерел Цензор.Нет, близьких до Нескоромного, він перебуває в Україні, його розшукують.

«Підозру виписано 23 січня, але досі не вручено Нескоромному, його місцезнаходження правоохоронними органами поки не встановлено. Однак за даними слідства і за даними джерел Цензор.Нет, близьких до Нескоромного, він перебуває в Україні. Його розшукують», — додав він.

Бутусов розповів, що сім'я Нескоромного тісно пов’язана з Росією. Сам він родом із Луганська.

Його дружина Нателла, за даними Цензор.Нет, є громадянкою Російської Федерації, як і троє дітей у цій родині.

22 січня Бутусов повідомив про затримання полковника Альфи СБУ Расюка, якого підозрюють в підготовці вбивства свого колеги Андрія Наумова. Бутусов стверджував, що замовником вбивства є колишній заступник голови спецслужби Дмитро Нескоромний, оголошений в розшук. В СБУ спростували інформацію про його розшук.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом