Жорстоке побиття підлітка з України у Парижі: постраждалий почав виходити з коми
Жорстоке побиття підлітка з України у Парижі: постраждалий почав виходити з коми

Жорстоке побиття підлітка з України у Парижі: постраждалий почав виходити з коми

У Парижі почали виводити з коми 15-річного підлітка з України Юрія, якого жорстоко побили на вулиці. Постраждалий все ще перебуває на інтубації.

Про це виданню Le Figaro розповіла мати хлопчика.

Прокуратура Парижа розпочала розслідування за фактом спроби умисного вбивства.

За словами матері хлопця Наталії, її син гуляв з чотирма іншими студентами коледжу, коли на них напала дюжина людей, озброєних бейсбольними битами і палицями. Друзям Юрія вдавалося втекти. Сам же хлопець, втікаючи, перечепився і упав на землю. Його наздогнали і побили, завдаючи удари по голові. Це видно на відео, поширеному в соціальних мережах, де десятеро зловмисників нападають на людину на землі, наносять удари, а потім розбігаються.

Мати постраждалого Юрія розповіла про стан його здоров'я.

"Він повільно починає виходити з коми. Лікарі мені кажуть, що це нормально. Він все ще на інтубації і поки не говорить", - пояснила вона.

Лікарі поступово виводять хлопця з коми. Під час першого огляду у підлітка виявили травму голови з кількома серйозними переломами, гематому між мозком і черепом, забій головного мозку, а також зламаний ніс, палець і кілька забоїв.

Після нападу сім'я хлопця розшукує свідків події.

"Я розмовляла з іншими жителями кварталу, вони мені підтвердили, що в це місце часто приходять дуже агресивні банди", - говорить мати хлопця.

За її словами, у Юрія не було ворогів, він добре вчився. 

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що нападники, які жорстоко побили українського підлітка у Парижі, повинні понести покарання і відповісти перед законом. 

Відео У Парижі жорстоко побили українського підлітка - українські дипломати надіслали запит до прокуратури

Українські дипломати в Парижі надіслали запит до тамтешньої прокуратури через жорстоке побиття у французькій столиці українського підлітка. Триває розслідування. Про це повідомило Міністерство закордонних справ. На хлопця напали тиждень тому неподалік Ейфелевої вежі. Нині юнак у комі в реанімації. Лікарі кажуть - його стан критичний.

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны