Від морозів до весняного тепла в +11 градусів: синоптики здивували прогнозом погоди на 24 лютого
Від морозів до весняного тепла в +11 градусів: синоптики здивували прогнозом погоди на 24 лютого

Від морозів до весняного тепла в +11 градусів: синоптики здивували прогнозом погоди на 24 лютого

Згідно з прогнозами синоптиків Укргідрометцентру, 24-го лютого у різних регіонах України погодні умови будуть кардинально відрізнятися.

Так, в частині України буде тепла і сонячна погода, а в іншій - очікуються морози.

Прогноз погоди в Україні на 24-е лютого

Згідно з синоптичним прогнозом, найбільш тепло 24-го лютого буде на території Закарпаття, де стовпчики термометрів піднімуться до +9...+11 градусів.

Стрічка новин сайту - в нашому Telegram!

На заході країни, незважаючи на те, що очікується змінна хмарність, опади не передбачаються. Однак мінусові температури в нічний період на території західних областей можуть призвести до замерзання дощу і мокрого снігу на поверхні землі. Показники температури повітря встановляться між +7...+9 градусами.

Жителям сходу України 24-го лютого доведеться спостерігати хмарне та похмуре небо. При цьому серйозні опади не передбачаються. Температура повітря тут очікується в межах від -5 до -7 градусів.

В північній частині України з самого ранку буде продовжуватись сніг, який випаде вночі. Тим не менш, вже до полудня опади припиняться. Температурні показники досягнуть позначки в -1...-3 градуси.

Стрічка новин України та світу - в нашому Viber!

У південних областях очікується хмарна погода, яка затримається на протязі всього дня. Синоптики не прогнозують сильні опади на цій території. Рівні термометрів піднімуться до значень в -1...-3 градуси.

Прогноз погоди в Києві на 24-е лютого

В українській столиці - Києві - увесь день утримається хмарна погода. Зранку очікується дощ зі снігом, який повинен закінчитися до полудня. Після цього опади не передбачаються. Стовпчики термометрів тут покажуть від 0 до -2 градусів.

Нагадаємо, раніше MY.UA повідомляв про те, що в Україні збираються скасувати перехід на зимовий і літній час.

Крім того, ми розповідали, що в Україну скоро прийде весна,коли пора задуматися про висадку рослинності. Зробити все правильно допоможе місячний календар посадки і посіву на 2021 рік.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом