Синоптики повідомили, яким буде останній день зими
Синоптики повідомили, яким буде останній день зими

Синоптики повідомили, яким буде останній день зими

В останній день зими, 28 лютого, в Україні очікуються невеликі опади, вночі від 2° тепла до 7° морозу, вдень 0-8° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

"28 лютого на більшій частині території країни невеликі опади. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах до 7° морозу; вдень 0-5° тепла, на Закарпатті до 8° тепла", - зазначається у повідомленні.

У Києві 28 лютого невеликі опади. Вночі буде близько 0°, вдень 2-4° тепла. На Київщині так само можливі опади, температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

1-2 березня в Україні, крім Правобережжя, без істотних опадів. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, 1 березня у західній частині, 2 березня в Україні, крім півдня, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, на сході країни до 5° морозу; вдень 1 березня 0-5° тепла, на Закарпатті до 9° тепла, 2 березня 3-8° тепла, у західних областях 7-12°; в Карпатах вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У Києві та столичному регіоні вночі 1 березня можливий невеликий мокрий сніг, 2 березня сухо, проте вітряно. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу; вдень 1 березня 0-5° тепла, 2 березня 3-8° тепла.

Як інформував раніше 5.UA, через діяльність людини найближчими роками клімат Землі повернеться на 3 мільйони років назад. Науковці пов'язують це з рівнем вуглекислого газу.

Окрім того, якщо людство не докладе більше зусиль для боротьби зі зміною клімату, уже до 2100 року можуть повністю зникнути білі ведмеді, які зараз живуть в екстремальних умовах.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!

Источник материала
Поделиться сюжетом