В Україну йде довгоочікуване потепління
В Україну йде довгоочікуване потепління

В Україну йде довгоочікуване потепління

Погода в Україні в квітні принесла сюрпризи у вигляді снігу та заморозків, але в цілому місяць обіцяє бути теплим.

Синоптик Наталка Діденко закликала українців «протриматися ще один день». За її словами, ще завтра, 8 квітня в Україні можливий мокрий сніг, переважно в західних регіонах. А далі прийде потепління.

Свіжі дані про погоду публікуються на нашому погодному агрегаторі MY.UA.

Погода на вихідні

Синоптик Наталка Діденко запевнила українців, що на вихідні можна сміливо планувати роботи на подвір’ї, висаджувати квіти, провітрювати килими, працювати в саду.

У найближчі вихідні в Україні очікується сонячна та суха погода. Стовпчики термометрів піднімуться до 10 – 16 градусів з позначкою плюс.

Дорогі українці! Нам треба протриматися ще один деньок! Ще завтра в Україні подекуди можливий мокрий сніг - на Заході,...

Опубликовано Наталкой Діденко Среда, 7 апреля 2021 г.

Народний синоптик Леонід Горбань стверджує, що похолодання та нічні заморозки відступлять вже 9 квітня. За його прогнозом повітря прогріється до +12 градусів. Вихідні будуть теплими та сонячними. Але потім температура повітря трохи опуститься та становитиме 10 – 12 градусів тепла.

Найтеплішим днем стане 20 квітня. Леонід Горбань прогнозує, що повітря прогріється до +18 градусів та триватиме така чудова погода 3 дні.

Кінець місяця синоптик прогнозує похмурим та з дощами, хоча вказує, що снігу більше не буде.

Чого чекати українцям 8 квітня

Температура повітря вночі ще буде досить прохолодною. В західних та північних областях вночі очікуються приморозки. А от вдень 8 квітня почне, хоч і несміливо, але теплішати.

Повітря прогріється до +6 - +10 градусів. У Криму та Приазов’ї можливі дощі.

Загалом опадів в Україні поменшає, але і сонце не буде зігрівати теплом.

У Києві 8 квітня вдень віщують 7 - 9 градусів тепла. Зранку небо буде ясним, але вже вдень його затягнуть вологі хмари. Істотні дощі чи сніг у столиці малоймовірні.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Прогноз погоди на травень

Народний синоптик Леонід Горбань віщує, що на початку травня стовпчики термометрів покажуть 19 – 21 градус тепла. А от 2 травня, коли православні українці святкуватимуть Великдень, пройде невеликий дощ у другій половині дня.

Похмура погода збережеться до 13 травня, а потім різко потеплішає. Перші 10 днів місяця температура повітря буде триматися на рівні 19 – 20 градусів тепла. А вже 18 – 19 травня потеплішає до 22 – 24 градусів.

До кінця місяця стане тепліше ще на 2 – 3 градуси.

8 -9 травня можливі дощі, а от після 22 травня опадів чекати не варто.

Синоптик також нагадав про щорічну тенденцію, згідно з якою на 5, 17 та 33 день після Великодня на територію України завжди приходять хвилі похолодання.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що Закарпаття та Львів засипало снігом у квітні.

Локдаун у Києві продовжили до травневих свят. Всі свіжі суспільні новини читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом