Sony опублікувала список найбільш завантажуваних ігор в PlayStation Store
Sony опублікувала список найбільш завантажуваних ігор в PlayStation Store

Sony опублікувала список найбільш завантажуваних ігор в PlayStation Store

В офіційному блозі PlayStation з’явилася інформація про самих завантажуються іграх в PS Store за минулий березень. Списки розділені по регіонах і платформ – PlayStation 4 і PlayStation 5. Також присутні традиційні переліки лідерів серед умовно-безкоштовних проектів та ігор для PS VR.

На PlayStation 5 в США і Канаді перше місце зайняла Call of Duty: Black Ops Cold War. Цей же шутер розташувався на другій позиції в Європі, а на вершині рейтингу в регіоні виявилася FIFA 21. Умовне «срібло» списку в США/Канаді дісталося Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, а «бронза» – NBA 2K21. Що стосується третього рядка в Європі, то її несподівано зайняла It Takes Two.

На PlayStation 4 першу позицію в США/Канаді теж відвоювала Call of Duty: Black Ops Cold War. У Європі лідером виявилася Minecraft. На друге рядках знаходяться ті ж ігри, тільки вони помінялися місцями. «Бронза» відразу в двох регіонах дісталося Grand Theft Auto V.

Серед проектів для PS VR перші три рядки зайняли однакові гри в США/Канаді і Європі. На вершині розташувалася Beat Saber, за нею йде Job Simulator, а слідом – Superhot VR. Схожа ситуація склалася в умовно-безкоштовному сегменті: Fortnite стала лідером в США/Канаді і Європі; друга позиція дісталася Call of Duty: Warzone і Rocket League відповідно; а на третій вони просто помінялися місцями.

Источник материала
Поделиться сюжетом