Не дипломатія: однокурсник Путіна розповів, що могло б зупинити агресію РФ проти України
Не дипломатія: однокурсник Путіна розповів, що могло б зупинити агресію РФ проти України

Не дипломатія: однокурсник Путіна розповів, що могло б зупинити агресію РФ проти України

Ексрозвідник КДБ СРСР і однокурсник нинішнього президента РФ Володимира Путіна Юрій Швець вважає, що активізацію російської агресії щодо України може зупинити "неприйнятна шкода".

Відповідну думку він озвучив у прямому етері ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Швець вважає, що дипломатія у врегулюванні конфлікту на Сході "має дуже обмежену роль", а "все залежить від США". Він пропонує Україні зробити так, щоби в Кремлі "всі повірили" у те, що неприйнятна шкода "відбудеться".

"Мова не йде про те, щоби розгромити російські війська на українській території, потім перейти кордон і бити на території ворога. Є різні варіанти. Чим пишався Радянський союз? Ракетами. (...) Я не розумію, чому досі в Україні немає ракет, які могли б досягти Москви. Думаю, це значно охолодило б", - висловився ексрозвідник КДБ СРСР.

На його погляд, від 2014 року Україна зробила "недостатньо" для створення "таких Збройних сил, які могли б завдати неприйнятної шкоди РФ".

"Подивіться на Ізраїль. Це маленька держава, яка оточена ворогами. Але вона створили споруду, яка позбавляє навіть можливості теоретичної ворогів навколо Ізраїлю напасти на нього, - зауважив Швець. - В Україні було багато розмов, але зроблено було дуже мало".

"У дипломатії було багато помилок і попередньої адміністрації президента Порошенка. У мене таке враження: 7 років сиділи, чекали, що якось воно само утворюється, а тепер, коли смажений півень клюнув, ми говоримо про дипломатію", - продовжив однокурсник Путіна.

Відео Однокурсник Путіна вважає, що Росію може зупинити загроза "неприйнятної шкоди"

Ексрозвідник КДБ СРСР і однокурсник президента РФ Юрій Швець у ефірі ток-шоу "Право на владу" висловив думку, що Росію може зупинити загроза "неприйнятної шкоди".

Право на владу
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, що Росія стягує до окупованого Криму ешелони з військовою технікою. Окрім того, РФ активізувала військові дії на сході України.

Міністри закордонних справ країн Балтії через активізацію російських військ на кордоні екстрено приїхали до України 15 квітня і дали спільний брифінг. У своїх заявах голови МЗС балтійських держав висловили підтримку і солідарність Україні та закликали Росію до діалогу для мирного вирішення конфлікту. 

Підтримку Україні на тлі збільшення загрози повномасштабного вторгення Росії також висловил всі члени НАТО. Знизити напруженість російського президента Володимира Путіна особисто переконував і глава Сполучених Штатів Джо Байден. 

Сама ж РФ не втомлюється звинувачувати Київ у загостренні ситуації на Донбасі.

Автор:
Оксана Сопрович
Источник материала
Поделиться сюжетом