Відпочинок біля озера завершився смертю: у Рівненській області п'яний чоловік переїхав товариша: фото
Відпочинок біля озера завершився смертю: у Рівненській області п'яний чоловік переїхав товариша: фото

Відпочинок біля озера завершився смертю: у Рівненській області п'яний чоловік переїхав товариша: фото

Сьогодні, 16 квітня, близько 01:15 поблизу села Нетреба, що на Рівненщині, під час відпочинку трьох чоловіків біля озера 30-річний житель села Антонівка — водій автомобіля Volkswagen Passat переїхав свого 31-річного односельця. Чоловік скоїв наїздна товариша, коли рухався заднім ходом.

Як розповіли в поліції області, від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Алкотестера показав 2,42 проміле алкоголю у крові водія.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. 

30-річного жителя села Антонівка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

За скоєне затриманому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. 

Нагадаємо, смертельна аварія сталася під Миколаєвом: машина ритуальної служби з небіжчиками в салоні влетіла в автомобіль "Укрпошти". Водій ритуального авто загинув на місці. З'ясувалося, що померлі, яких він віз, жертви коронавірусу. Слідчі дії на трасі тривали в спецкостюмах.

Відео Новини України: під Миколаєвом сталась ДТП за участю авто ритуальної служби

Моторошна аварія під Миколаєвом. Авто ритуальної служби виїхало на зустрічну і  врізалось у вантажівку Укрпошти, водій мікроавтобуса загинув на місці. З'ясувалось, що він віз до Одеси на кремацію тіла 6 померлих від коронавірусу.  На дорозі одразу утворилися затори. Що зараз відбувається на місці ДТП – дивіться далі.  

ТСН. 12:00
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Руда
Источник материала
Поделиться сюжетом