Український військовий отримав поранення під час обстрілів на фронті
Український військовий отримав поранення під час обстрілів на фронті

Український військовий отримав поранення під час обстрілів на фронті

Найманці на Донбасі обстрілюють позицій українських захисників, щоб звинувачувати у порушенні режиму припинення вогню. Під час такого обстрілу був поранений український військовий.

Про це йдеться у вечірньому зведенні ООС. 

"З початку цієї доби зафіксовано 5 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, неподалік селища Новомихайлівка противник відкривав вогонь у бік позицій наших захисників із протитанкової гармати МТ-12.У передмісті населених пунктів Луганське, Майорськ та Водяне, що на Донеччині, ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначають у відомстві.

Також додають, що внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення. Стан захисника – середнього ступеня важкості.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

"Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - додали в штабі.  

Відео Новини світу: ешелони з російською військовою технікою прямують до українсько-білоруського кордону

Ешелони з російською військовою технікою біля українсько-білоруського кордону – такі повідомлення і навіть відео останнім часом з'являються в інтернеті. Чи не водночас наші прикордонники запроваджують додаткові режимні обмеження, щоб люди до кордону не наближалися. Що ж відбувається насправді – дивіться у сюжеті.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Надія Роман
Источник материала
Поделиться сюжетом