У Росії безпритульні собаки загризли чотирирічного хлопчика
У Росії безпритульні собаки загризли чотирирічного хлопчика

У Росії безпритульні собаки загризли чотирирічного хлопчика

У Башкирії, що в Російській Федерації, зграя безпритульних собак напала на хлопчика чотирьох років, коли він грався біля свого будинку. Дитина померлана місці.

Про це повідомляється сайті регіональної російської прокуратури.

Зазначається, що трагедія сталася напередодні, 17 квітня, в селі Сафарово. Попередньо відомо, що зграя диких собак напала на чотирирічного хлопчика, коли він катався на велосипеді на вулиці біля будинку. Від отриманих травм дитина померла на місці.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею "Халатність, що призвела з необережності смерть людини". Встановлюються всі обставини трагедії.

Крім того, прокуратура перевірятиме виконання органами місцевого самоврядування заходів щодо забезпечення безпечного проживання населення. Зокрема, буде з'ясовуватися, чи виконують вилов безпритульних тварин. Сім'я хлопчика, як зазначається, характеризується позитивно.

Нагадаємо, у Могилів-Подільську Вінницької області знайшли пошматованою жінку, яка доглядала за безпритульними псами. За офіційною версією слідства, жінку сильно покусали її ж собаки. Натомість у місті в це не вірять. Вважають, що на зоозахисницю напали не тварини, а люди.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
Поделиться сюжетом