"Янголятко з Мерседеса": сьогодні на "1+1" відбудеться прем’єра нового проєкту "Вражаючі історії ТСН"
"Янголятко з Мерседеса": сьогодні на "1+1" відбудеться прем’єра нового проєкту "Вражаючі історії ТСН"

"Янголятко з Мерседеса": сьогодні на "1+1" відбудеться прем’єра нового проєкту "Вражаючі історії ТСН"

У першому, прем’єрному випуску програми глядачі побачать  історію, яка сколихнула всю країну. Творці проєкту розкажуть про дворічну дівчинку, яку невідомі нібито викинули на трасі з білого лімузину. Хто ці незнайомці, де її рідні батьки і хто врятував малечу? Про це в ефірі "1+1" вже сьогодні о 18:30.

"Вся команда на піднесенні і водночас дуже схвильована, адже нарешті проєкт, у який вкладено душу і багато сил, побачать наші глядачі. Ми починаємо з історії, яка називається "Янголятко з Мерседеса". Вона надихнула нас на створення цього формату. Впевнений, ця історія не залишить байдужим нікого", - розповідає автор та продюсер "Вражаючих історій ТСН" Акім Галімов.

Цього тижня у новому проєкті також розкажуть деталі резонансної історії про київського терориста, який з вибухівкою захопив банківське відділення та взяв у заручники людей. Спецкорреспондент ТСН Олександр Загородний - єдиний журналіст, який  на вимогу терориста погодився зайти у приміщення  на переговори.

Глядачі також побачать  історію дівчинки Діани та двох її молодших братиків, які  жили в Донецьку в інтернаті. Коли почалася війна, під час евакуації діти загубились. Діана навіть не знала, чи живі її брати. Журналісти ТСН і соціальні працівники кинулися допомагати Діані в розшуку братиків. Чи вийде у  12-річної дівчинки розшукати їх? Дивіться вже цього тижня  в ефірі "1+1".

"Ми усією командою чекаємо на вихід першого випуску і від хвилювання стискаємо кулачки. Минулого літа Акім Галімов поділився зі мною своїм задумом, і мене одразу захопила ідея проєкту! "Вражаючі історії ТСН" про те, що вихід завжди є, що чудеса реальні! Про те, як важливо бути небайдужим, відгукнутися, не пройти повз", - зазначила ведуча проєкту Соломія Вітвіцька.

Нагадаємо, "Вражаючі історії ТСН" будуть виходити в ефірі на "1+1" по буднях о 18:30. проєкт буде  представлений у форматі докускріптед. Глядачі побачать не просто інтерв’ю реальних героїв, а справжню візуальну розповідь з художньою реконструкцією подій. Безпосередніми учасниками кожного фільму будуть також  журналісти ТСН, адже вони не просто висвітлювали кожну історію, а часто кардинально змінювали хід подій.

Місія проєкту -  показати, що навіть у найскладніших життєвих обставинах завжди є вихід, надихнути українців на віру в світле майбутнє.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом