Пішов за продуктами, а повернувся з пораненням: чоловік, який затримував грабіжника у Рівному, розповів подробиці
Пішов за продуктами, а повернувся з пораненням: чоловік, який затримував грабіжника у Рівному, розповів подробиці

Пішов за продуктами, а повернувся з пораненням: чоловік, який затримував грабіжника у Рівному, розповів подробиці

У Рівному озброєний чоловік намагався обікрасти обмінник у супермаркеті. Напав на працівницю, вимагаючи гроші почав душити та погрожувати, що вб'є. На крики збіглися охорона та небайдужі покупці, а злочинець дістав пістолет.

Про це йдеться вТСН.16.45.

Події у рівненському супермаркеті нагадали сценарій гостросюжетного фільму.  Працівниця обмінника у торговому центрі уже збиралася додому. «Коли вона відкрила двері, він підійшов і намагався там душити її», - розповідають місцеві охоронці.

Невідомий чоловік заскочив жінку зненацька, схопив за горло та погрожував, що вб’є, якщо не віддасть гроші, переповідає керівник зміни охорони супермаркету. «Вона почала від нього відбиватись, випихати, вона чуть більше за нього. Належний супротив вона йому вчинила», - розповідає заступник керівника нацполіції Рівненщини Олександр Панасюк.

А ще несамовито кричала. Що сталося пішла глянути одна із охоронниць. Поки про розбійника охоронниця по рації передавала інформацію колегам, підозрілого чоловіка помітив один із покупців. «Зловмисник побіг на вихід і цей хлопчина побіг за ним. Почав його в дверях затримувати. Почалась боротьба, ну і тут був постріл», - кажуть охоронці.

Андрію куля влучила в коліно. Каже, розраховувалися з дружиною на касі, коли почули галас. «Звернули увагу, бо крики були дикі такі», - каже чоловік.

Відео Новини України: у Рівному озброєний чоловік намагався обікрасти обмінник

Пограбування зі стріляниною. У Рівному озброєний чоловік намагався обікрасти обмінник у супермаркеті. Він напав на працівницю, вимагаючи гроші, почав душити та погрожувати, що вб'є. На крики збіглася охорона та небайдужі покупці. А злочинець дістав пістолет. Як усе розгорталося далі і чим закінчилося – дивіться.

ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Тоді він і запримітив, що сходами йде підозрілий чоловік в масці та рукавичках. Став у нього на шляху. «Взяв за куртку чи за плече, він почав вириватись, тікати», - переповідає подію Андрій.

Слідом підбіг ще один покупець, який поруч пив каву. Далі збіглася охорона. «Почали класти, боротися і в процесі цього він витягнув зброю і вистрілив», - каже чоловік.

Андрій спершу, переконує, і не зрозумів, що трапилося. Зброї у нього не бачив і ніколи б не подумав, що піде в супермаркет за продуктами, а додому повернеться з пораненням. «Уже коли я лежав на ньому, побачив, що прострелена штанина і щось мені там пекло», - згадує Андрій.

Вважає поранення не серйозним, до медиків не звертався. А от працівниці обмінника допомога швидкої знадобилася. «Вона перенесла стресову ситуацію, вона була налякана, вона була дезорієнтована», - розповідає заступник керівника екстреної медичної допомоги Олег Ушкевич.

Тому їй дали заспокійливе, але теж не ушпиталювали. Потовкли люди при затриманні трохи і грабіжника, та меддопомоги теж не потребує. Нині він в ізоляторі тимчасового тримання.

В поліції дивуються, що молодик так зухвало, озброєний і там, де людно, пішов на злочин. Виявляється, розбійнику 33 і приїхав до Рівного він з Хмельниччини. Показів поки що не дає.

Водночас керівництво поліції планує офіційно нагородити пораненого Андрія за його небайдужість та допомогу в затриманні злочинця. «Таке не часто буває, ми дуже вдячні цивільному населенню за те, що так відреагували», - каже заступник керівника нацполіції Рівненщини Олександр Панасюк.

Сам грабіжник нічого вкрасти не встиг та тепер може залишитися й без свого майна. Бо йому загрожує конфіскація і 12 років за гратами.

Автор:
Анна Махно
Источник материала
Поделиться сюжетом