Пограбування зі стріляниною у Рівному: чоловік намагався викрасти кошти з обмінника
Пограбування зі стріляниною у Рівному: чоловік намагався викрасти кошти з обмінника

Пограбування зі стріляниною у Рівному: чоловік намагався викрасти кошти з обмінника

У Рівному чоловік з пістолетом намагався пограбувати обмінник у супермаркеті.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

Заскочив у торговий заклад та погрожуючи працівниці обмінника зброєю, вимагав гроші. Згодом почав душити. Це побачили охоронці супермаркету та кинулися його затримувати. Допомагали їм пересічні покупці.

Втім, злочинець почав відстрілюватися. Одному із відвідувачів прострелив ногу. Спільними зусиллями нападника таки скрутили і тримали до приїзду поліції. За кілька хвилин прибули копи, тож нині нападник під вартою.

«Стояв, чекав, коли зачинить працівниця обмінник. Коли вона почала закривати, виходити, він скочив і почав її там душити, вона почала кричати. Охоронниця почула, два добросовісних покупця допомогли його призупинити. Підбігла охорона, почала допомагати, а він якось  витягнув пістолет і зробив постріл», - розповідає керівник зміни охорони Олександр.

Відео Новини України: у Рівному чоловік із пістолетом намагався пограбувати обмінник у магазині

Пограбування зі стріляниною. У Рівному чоловік з пістолетом намагався пограбувати обмінник у супермаркеті. Заскочив у торговий заклад та, погрожуючи працівниці обмінника зброєю, вимагав гроші. Згодом почав душити. Це побачили охоронці супермаркету - кинулися його затримувати. Допомагали їм пересічні покупці. Втім злочинець почав відстрілюватися. Одному із відвідувачів прострелив ногу.    

ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анна Махно
Источник материала
Поделиться сюжетом