Проблема з трьома містами: УЄФА відклав рішення щодо господарів Євро-2020
Проблема з трьома містами: УЄФА відклав рішення щодо господарів Євро-2020

Проблема з трьома містами: УЄФА відклав рішення щодо господарів Євро-2020

Виконавчий комітет УЄФА переніс дату затвердження міст-господарів фінального турніру Євро-2020, запланованого на літо 2021 року. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

РОЗКЛАД МАТЧІВ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА ЄВРО-2020

До 19 квітня останні чотири міста - Рим, Більбао, Мюнхен та Дублін - повинні були надати гарантії допуску вболівальників на трибуни, проте зробила це лише столиця Італії.

Як наслідок, УЄФА розглянув кілька варіантів проведення матчів, запланованих в Більбао, Дубліні та Мюнхені, та вирішив перенести ухвалення остаточного рішення на 23 квітня.

Крім вищезгаданих міст, раніше проведення матчів Євро-2020 з глядачами підтвердили Амстердам, Баку, Санкт-Петербург, Лондон, Глазго, Будапешт, Бухарест і Копенгаген.

Як повідомляв ТСН Проспорт, президент УЄФА Александер Чеферін заявив, що футболістам клубів-учасників новоствореної Європейської Суперліги буде заборонено грати за національні збірні на чемпіонатах світу та Європи.

  • Фінальний турнір Євро-2020 повинен був відбутися від 12 червня до 12 липня 2020 року у 12 містах континенту, але через пандемію коронавірусу був відкладений на рік.
  • Нові дати проведення турніру: 11 червня - 11 липня 2021 року.

Збірна України на майбутньому Чемпіонаті Європи зіграє проти Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Поєдинки заплановано в Амстердамі та Бухаресті.

Автор:
Максим Приходько
Источник материала
Поделиться сюжетом