У кривавій стрілянині в Техасі підозрюють ексзаступника шерифа: деталі
У кривавій стрілянині в Техасі підозрюють ексзаступника шерифа: деталі

У кривавій стрілянині в Техасі підозрюють ексзаступника шерифа: деталі

У США колишнього заступника шерифа Стівена Бродеріка підозрюють у розстрілі трьох осіб в місті Остін, штат Техас, в неділю, 18 квітня. Чоловіка оголосили в розшук. 

Про це із посиланням на місцеву поліцію повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що 41-річний чоловік міг виїхати з міста. Людям, які живуть поблизу місця стрілянини, дозволили більше не ховатися вдома, хоча їх закликали "зберігати пильність".

"Усі жертви були відомі підозрюваному, - розповіли у поліції. - Наразі ми не думаємо, що ця людина націлена на випадкових жертв. Це не означає, що він не є небезпечним".

Відомо, що внаслідок стрілянини загинули дві жінки латиноамериканського походження, а також один темношкірий чоловік. Можливий мотив злочину не розголошується.

Підозрюваного описали як темношкірого чоловіка зі зростом 1,7 метра у сірій толстовці з капюшоном, сонцезахисних окулярах і бейсболці. Правоохоронці не знають, як саме пересувається ймовірний стрілець і чи має він авто.

@Austin_Police attempting to locate Stephen Broderick, 41, who was allegedly involved in a #shooting today in Austin, Texas near Great Hills Trail and Rain Creek Parkway. Residents should shelter in place and report any sighting of Broderick to 911. #AustinShooting pic.twitter.com/mV6HcuNcse

— FBI SanAntonio (@FBISanAntonio) April 18, 2021

Бродерік був колишнім заступником шерифа округу Тревіс, розташованого в Остіні. У червні минулого року його заарештували у справі про сексуальне насильство над дитиною, а згодом звільнили під заставу в 50 тисяч доларів. У неділю офіс окружного прокурора подав клопотання про відкликання цієї застави.

Детектив за злочинами проти власності, Бродерік подав у відставку після арешту, а його дружина після інциденту подала на розлучення.

Раіе поліція закликала мешканців Остіна залишатися вдома і уникати місця, де трапилась стрілянина. "Хоча підозрюваний все ще перебуває на волі, схоже, це побутова ситуація, яка є поодинокою, і немає загрози для широкої громадськості", — зазначали американські правоохоронці. 

Після стрілянини на місці події працювала велика кількість співробітників служби екстреної допомоги, зокрема десятки поліцейських машин, кілька швидких, дві вантажівки спецназу і два поліцейських вертольоти. Увечері співробітники правоохоронних органів почали покидати цей район

Відео Новини світу: у США загинули вісім людей під час стрілянини поряд з аеропортом Індіанаполіса

Стрілянина неподалік аеропорту американського Індіанаполіса: восьмеро людей загинули, стрілець наклав на себе руки. Він вийшов із машини, дістав гвинтівку і одразу почав палити, а потім продовжив у споруді величезного складу "Федекс".    

ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Сопрович
Источник материала
Поделиться сюжетом