У Житомирі чоловік вистрілив собі в обличчя і долоню, коли тікав від патрульних
У Житомирі чоловік вистрілив собі в обличчя і долоню, коли тікав від патрульних

У Житомирі чоловік вистрілив собі в обличчя і долоню, коли тікав від патрульних

У Житомирі чоловік двічі вистрілив в себе, коли тікав від патрульних.

Про це повідомив відділ комунікації патрульної поліції області.

Інцидент стався у вихідні. Патрульні отримали повідомлення, що на одній з вулиць чоловік вчиняє хуліганські дії. Коли правоохоронці помітили зловмисника, то він, не відреагувавши на вимогу зупинитися, почав втікати. Згодом він дістав з кишені пістолет та здійснив два постріли. За попереднім висновком експертів, це револьвер "Флобер".

Чоловік вистрелив собі в долоню та в обличчя. Від отриманих травм він втратив свідомість. Патрульні викликали швидку та допрвили його до лікувального закладу.

Як повідомлялося, в Запоріжжі правоохоронці затримали чоловіка, який вистрілив у водія таксі. Пасажир вирішив не платити водієві за поїздку. Правоохоронці прибули на виклик і оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за скоєння розбійного нападу 35-річний мешканець міста Запоріжжя. Зброю - пневматичний пістолет - вилучено і відправлено на експертизу. 

Відео Чоловік під час суперечки кілька разів вистрілив у свого опонента в Кременчуці

На зупинці в середмісті Кременчука на очах у десятків людей розстріляли чоловіка. Двоє посварилися між собою, один із них витяг зброю й кілька разів поцілив в іншого. Нападник та його друзі втекли, а потерпілого відвезли в лікарню. Урятувати його не вдалося.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
Поделиться сюжетом