Британські експерти визначили найкращий час для сексу: неочікуваний результат
Британські експерти визначили найкращий час для сексу: неочікуваний результат

Британські експерти визначили найкращий час для сексу: неочікуваний результат

Найкращий час для того, щоби зайнятися сексом, наступає через 45 хвилин після пробудження, в ідеалі - о 7:30 ранку.

Про це йдеться в дослідженні провідної британської компанії з питань охорони здоров'я Forza Supplements.

Зазначається, що "рівень енергії досягає максимуму після хорошого нічного відпочинку, що свідчить про більшу витривалість в обох статей".

"Приплив ендорфінів, викликаний сексом, знижує кров'яний тиск і рівень стресу, а також змушує нас відчувати себе бадьоріше до кінця дня", - зауважують експерти. 

Дослідники провели моніторинг біологічного годинника тисячі осіб, які ведуть здоровий і активний спосіб життя. Респондентів попросили записати оптимальний час, коли вони отримують максимальну користь від повсякденної активності. 

Ґрунтуючись на відповідях, Forza змогла скласти щоденний розклад, покликаний допомогти людині "прожити життя на максимум".

"Ми хотіли знайти абсолютне оптимальний час для роботи, відпочинку та розваг, - поділився керуючий директор Forza Supplements Лі Сміт. - Внесення невеликих змін в розпорядок дня дійсно може допомогти вам схуднути, бути більш здоровим, більш ефективним на роботі і навіть стати кращим коханцем".

Отже, 12 порад для здорового способу життя від Forza:

  • 6:45 - найкращий час для пробудження, в ідеалі після семи-дев'яти годин сну. 
  • 7:00 - найкращий час для пробіжки - дослідження показують, що виконання кардіовправ натщесерце (перед сніданком) призводить до невеликого збільшення кількості спалюваного жиру. Це тому, що рівень цукру в крові, інсуліну і глікогену нижче норми після нічного голодування.
  • 7:15 - найкращий час для сніданку, який повинен відбуватися приблизно через 30 хвилин після пробудження. 84% респондентів дослідження Forza заявили, що дотримання певного часу прийому їжі - кращий спосіб схуднути.
  • 7:30 - найкращий час для сексу - в ідеалі приблизно через 45 хвилин після пробудження, щоб позбутися від нічної млявості і дати вам можливість повністю освіжитися (і почистити зуби!). У обох статей більше енергії, тому що вони добре відпочили. Рівень чоловічого тестостерону досягає піку вранці, що означає, що вони більш витривалі в ліжку. 
  • 9:45 - найкращий час для роботи - дослідження показують, що ми досягаємо піку своєї розумової активності приблизно через три години після пробудження. Ваша концентрація, пам'ять, зосередженість і креативність повинні бути кращими в цей час дня. 
  • 10:45 - найкращий час для відпочинку - у цей час рівень стресу досягає максимуму.
  • 12:15 - найкращий час для обіду - це повинно бути через чотири години після сніданку. 
  • 15:30 - час для перекусу. Чотири з десяти респондентів (39%) заявили, що в середині дня вони, швидше за все, порушать дієту.
  • 18:00 - найкращий час для вечері - але не скупіться, навіть якщо весь день стежите за своїми калоріями. 
  • 18:15 - найкращий час для того, щоби випити - цей час називається "винна година", коли ми розслабляємося після довгого робочого дня. Пам'ятайте, що вашому організму потрібно щонайменше чотири години, щоби печінка оговталася від вживання алкоголю перед сном.
  • 18:30 - найкращий час для тренувань у спортзалі - більшість досліджень показує, що сила перебуває на низькому рівні вранці і поступово збільшується, поки не досягне максимуму ввечері.
  • 22:10 - найкращий час для сну.

Водночас, зауважують дослідники, якщо ви більш активні вночі та прокидаєтеся пізніше за 6:45, ви можете скорегувати наведений вище розклад.

Раніше акушерка-гінекологиня клініки ISIDA Валерія Даценко розповіла, навіщо приймати гігієнічний душ, використовувати презерватив для оральних ласк і стригти нігті. Читайте про це за посиланням.

Відео Поради сексологів: як не відмовитись від інтиму, коли живеш великою сім'єю у маленькій квартирі

Секс у маленькій квартирі. Чи не кожна друга родина в Україні живе в затісних для комфортних інтимних стосунків умовах і часто це шкодить шлюбам. Сексологи заговорили про це голосніше під час карантину. Запитання, як геть не відмовитись од любощів в умовах, коли в оселі багато дітей чи батьки в сусідній кімнаті - одне з найпопулярніших у секс-чатах. ТСН узялася досліджувати тему.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Сопрович
Источник материала
Поделиться сюжетом