Суддя "МастерШеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська на своїй сторінці в instagram розповіла, як здивувати рідних, стравою з простих інгредієнтів."Сьогодні на інста-кухні у нас яйця кокот з копченим лососем та щавлем. Вони готуються на водяній бані. Щавлевий вершковий соус був першим, який мені порекомендували французи. Тоді я була ще далека від кулінарії, а тепер ділюся рецептом з вами", - написала Мартиновська.Інгредієнти:яйця - 4 шт.копчений лосось - 120 гпучок молодого щавлюсік половини лимонасметана - 4 ст. л.оливкова олія - за смакомсіль та перець - за смакомПриготування:Подрібнити щавель. Розігріти сковорідку та злегка припустити його на оливковій олії. Коли щавель трохи охолоне, додати сметану, сік лимону, сіль та перець. Перемішати та викласти на дно форм для запікання. В кожну форму вбити по яйцю. Для того, щоб на них не з'явилася плівка, покрити кокотниці фольгою. На деко або у миску налити кип'ячену воду та викласти форми. Відправити у духовку на 15 хвилин за температури 160-180 градусів. Перед подачею додати кілька листків щавлю та шматочки копченого лосося. Страва відмінно смакує із грінками з чорного або білого хліба.Відомий шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко розповів, як приготувати пісний десерт - шарлотку. На смак страва виходить ніжною та ароматною.
Упоминаемые персоны