Як здивувати близьких стравою зі звичайних продуктів. Рецепт від Ольги Мартиновської
Як здивувати близьких стравою зі звичайних продуктів. Рецепт від Ольги Мартиновської

Як здивувати близьких стравою зі звичайних продуктів. Рецепт від Ольги Мартиновської

Суддя "МастерШеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська на своїй сторінці в instagram розповіла, як здивувати рідних, стравою з простих інгредієнтів."Сьогодні на інста-кухні у нас яйця кокот з копченим лососем та щавлем. Вони готуються на водяній бані. Щавлевий вершковий соус був першим, який мені порекомендували французи. Тоді я була ще далека від кулінарії, а тепер ділюся рецептом з вами", - написала Мартиновська.Інгредієнти:яйця - 4 шт.копчений лосось - 120 гпучок молодого щавлюсік половини лимонасметана - 4 ст. л.оливкова олія - за смакомсіль та перець - за смакомПриготування:Подрібнити щавель. Розігріти сковорідку та злегка припустити його на оливковій олії. Коли щавель трохи охолоне, додати сметану, сік лимону, сіль та перець. Перемішати та викласти на дно форм для запікання. В кожну форму вбити по яйцю. Для того, щоб на них не з'явилася плівка, покрити кокотниці фольгою. На деко або у миску налити кип'ячену воду та викласти форми. Відправити у духовку на 15 хвилин за температури 160-180 градусів. Перед подачею додати кілька листків щавлю та шматочки копченого лосося. Страва відмінно смакує із грінками з чорного або білого хліба.Відомий шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко розповів, як приготувати пісний десерт - шарлотку. На смак страва виходить ніжною та ароматною.

Источник материала
Поделиться сюжетом