Слово чіпсивикликає дві асоціації - смачно й шкідливо. Пропонуємо вам приготувати їх самостійно - смачні, але нешкідливі.
Про шкоду чіпсів вже говорено-переговорено. Ми всі знаємо, що виробляють їх з генномодифікованих сортів картоплі, використовуючи при цьому трансжири, ароматизатори, консерванти, занадто багато солі і підсилювач смаку глутамат натрію, який діє на людину, як наркотик. Але все одно так іноді хочеться чимось похрумтіти!
А наші діти? За ними ж таки не встежиш! Навіть найпереконливіші лекції, підтверджені численними фактами, безсилі перед їх безапеляційним, "бо смачно"
Давайте тоді знайдемо альтернативу шкідливим чіпсам. Думаєте, марно? Ні.
Інгредієнти:
• 2 тонких вірменських лаваша;
• 1 пучок кропу;
• 2 зубці часнику;
• 4 столові ложки оливкової олії;
• чорний мелений перець;
• сіль.
Приготування:
Подрібнений кріп з'єднати з пропущеним через прес часником, посолити, поперчити, влити оливкову олію і добре вимішати.
Листи лаваша розстелити на столі, нанести на них кулінарним пензлем приготовану суміш, розподіливши її по всій поверхні рівним шаром, і розрізати на шматочки - квадратики, трикутники, ромби.
Шматочки лаваша викласти на суху форму і помістити на 5-7 хвилин в розігріту духовку. Подавати холодним.
Читайте також: Рецепти пісного меню: баклажани мариновані "Хвилинка".
Відео Як приготувати салат зі стручкової квасолі - рецепт від Клопотенка
Євген Клопотенко повернувся з Нью-Йорка з кулінарної місії і готовий ділитися не тільки враженнями, а й смачними рецептами. Готуємо салат зі стручкової квасолі.
- Telegram
- Messenger
- Viber
- Автор:
- Світлана Матющенко