Розробники Apex Legends анонсували мобільну версію гри
Розробники Apex Legends анонсували мобільну версію гри

Розробники Apex Legends анонсували мобільну версію гри

Компанія Respawn Entertainment, яка розробила battle royale Apex Legends, анонсувала мобільну версію гри. Бета-тестування Apex Legends Mobile почнеться вже в квітні 2021 року. Першими до нього отримають доступ користувачі Android з Індії та Філіппін. Дату релізу поки не називають, але в подальшому планують підключити до програми інші регіони і додати підтримку iOS.

Розробники також повідомили, що Apex Legends Mobile стане окремим проэктом, і тому не буде підтримувати кросплатформену гру з версіями для ПК і консолей. Однак у мобільній версії будуть свої бойові пропуски, колекційні предмети і нагороди, яких немає в Apex Legends для інших пристроїв.

Apex Legends Mobile буде умовно-безкоштовною. Розробкою займається студія Respawn Entertainment, яка створила оригінальну гру, але для роботи над мобільною версією була сформована додаткова команда.

Мобільний кіберспорт стрімко розвивається. Це відзначають представники багатьох великих клубів, включаючи Virtus.pro, який створив підрозділ із PUBG Mobile в кінці березня, а також Natus Vincere, який підписав команду з Wild Rift.

Автор:
Лідія Цененко
Источник материала
Поделиться сюжетом