Як розпізнати фальшиві євро і що потрібно знати про обмін валют в Тернополі
Як розпізнати фальшиві євро і що потрібно знати про обмін валют в Тернополі

Як розпізнати фальшиві євро і що потрібно знати про обмін валют в Тернополі

Не дивлячись на те, що багато українців при розрахунку віддають перевагу банківським карткам, готівкові кошти і особливо валюта — залишаються актуальними і донині. В пошуковику браузера курс валют Тернопіль — дуже частий запит в інтернеті. Жителі цього міста часто виїжджають на підробіток в інші країни: Польщу, Італію, Чехію, Німеччину, тощо. По приїзду вони обмінюють зароблені гроші на нашу українську гривню, щоб розраховуватися в магазинах, платити комунальні та транспортні послуги, а також вільно витрачати свої кошти на інші повсякденні витрати.

Обмін валют в Тернополі

Не обходитися і без мандрівників, які навіть в тури з All-inclusive беруть з собою готівку. Невеликий запас доларів або євро — хороша подушка безпеки на випадок непередбачених витрат. В новій країні завжди хочеться кудись вибратись на екскурсію, спробувати традиційну кухню, закупитися пам’ятними сувенірами та подарунками. На морському узбережжі Єгипту та Туреччини особливо заманюють водні розваги. Тут можна вперше спробувати дайвінг і снорклінг, кайтсерфінг і парасейлінг, відправитись на прогулянку на яхті і навіть зануритися під воду на невеликому підводному човні.

Безпечний обмін валют

Щоб дізнатися курс євро Тернопіль і обміняти гривню за найвищою ціною — достатньо зайти в інтернет. Обмін валют і раніше надійний в ліцензованих обмінних пунктах, банках, і все ще не такий безпечний на чорних ринках. Нарватися з необережності на шахраїв дуже легко людині з довірливою душею. Перше, що потрібно знати при обміні валют — те, як же насправді виглядають справжні доларові купюри і євро. В минулій статті ми детально розповідали як відрізнити підроблені долари від справжніх. Сьогодні ж розберемося як розпізнати фальшиву купюру євро.

3 правила оцінки достовірності євро:

  1. Тактильні перевірка. Оригінальна купюра на дотик шорстка і щільна, а зображення рельєфне.
  2. Візуальна оцінка. Дивлячись на справжню купюру проти світла можна чітко побачити водяні знаки, захисну смужку з номіналом банкноти і елементи цифр.
  3. Огляд під кутом. Якщо подивитися на оригінальну євро під кутом — голограма і золотиста смужка змінюватимуть колір.

Ці три правила є базовою оцінкою оригінальності євро. Скориставшись ними можна швидко упевнитися в достовірності валюти. Але все ж, для більшої безпеки, настійно рекомендуємо проводити фінансові операції виключно в перевірених офіційних організаціях. Вибираючи обмінний пункт, слід звернути увагу на наявність дозвільної документації, і особливо на ліцензію від Національного Банку України.

Мережа обмінних пунктів Кіт Group

За відгуками користувачів хороший курс долара Тернопіль можна знайти в обмінних пунктах Кіт Group. Компанія має широку мережу обмінників в багатьох містах України, пропонує великий асортимент валют, грошові перекази, супровід фінансових операцій, перерахунку, перевірки автентичності купюр, а також багато інших послуг. З більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті obmin.te.ua.

Источник материала
Поделиться сюжетом