Блогер розібрав Geely Atlas, показавши чим він схожий на Toyota RAV4
Блогер розібрав Geely Atlas, показавши чим він схожий на Toyota RAV4

Блогер розібрав Geely Atlas, показавши чим він схожий на Toyota RAV4

На YouTube-каналі «Гаражний сервіс» вийшов черговий відеоролик, в якому фахівці відомої автомайстерні розібрали популярну машину. На цей раз під гайковий ключ сервісменов потрапив китайський кросовер Geely Atlas з повним приводом.

За словами ведучого Іллі Свиридова, конструктивно Geely Atlas сильно схожий на попереднє покоління Toyota RAV4: у автомобілів ідентична компоновка та архітектура шасі. Але найголовніше, що ріднить китайський Atlas і японським RAV4 – це силовий агрегат. Справа в тому, що під капотом «Атласа» встановлена ​​репліка перевіреного ланцюгового 2,4-літрового атмосферного «тойотівського» двигуна 2AZ-FSE. Різниця полягає лише в тому, що все додаткове електричне обладнання під капотом Atlas вироблено не в Японії, а в Китаї.

У блогера не виникло питань до загального оцинкування кузова, але з’ясувалося, що антикор відсутній в моторному відсіку і у внутрішніх порожнинах дверей. При цьому іржі в автомобілі, незважаючи на те, що він родом з Китаю, знайти не вдалося. Причому корозії немає не тільки на кузові, але і на днищі і навіть на елементах підвіски.

З мінусів, які виявилися під час розбирання Atlas, Свиридов виділив вкрай слабку шумоізоляцію і віброізоляцію, якій, схоже, розробники використовували необхідний мінімум.

Источник материала
Поделиться сюжетом