Страждаючу на алкоголізм Ольгу Бузову з "Дом-2" визнали "заслуженою артисткою ДНР"
Страждаючу на алкоголізм Ольгу Бузову з "Дом-2" визнали "заслуженою артисткою ДНР"

Страждаючу на алкоголізм Ольгу Бузову з "Дом-2" визнали "заслуженою артисткою ДНР"

Високою нагородою окупаційна влада відзначила "багаторічну творчу працю і розвиток бойового товариства зі Збройними силами ДНР" російської виконавиці.

Про це повідомляє портал «Інформаційний опір».

За що присвоїли звання

Володимир Бідьовка, який обіймає посаду "Голови Народної ради ДНР", своїм підписом ввів у дію постанову, в якій йдеться про присвоєння Ользі Бузовій звання Заслуженої артистки "Донецької народної республіки".

Зокрема, в документі наголошується, що Бузова удостоєна високого звання за свою "багаторічну творчу працю, а також розвиток бойового товариства зі Збройними силами ДНР". Крім того, в постанові згадується участь Ольги Бузової у виставі Московського Художнього театру "Чудовий грузин" в ролі комедійного персонажа.

До слова в сюжеті вистави лежить історія про головного лиходія радянської історії-Сталіна, якого "чудовим грузином" прозвав Ленін.

Ольга Бузова на сцені МХАТу

Концерти Бузової на окупованих територіях

Ольга Бузова поки не виступала ні в "ДНР", ні в "ЛНР", а звання їй присвоїли "в якості заохочення за любов до Сталіна".

"Ми в ДНР Бузову дуже любимо. Груди у неї, талант, сексуальність, співає добре. І товариша Сталіна теж любимо, за інше, правда, але теж сильно. Ось вирішили заохотити званням, тепер в гості чекаємо, отримувати. Поляну нормально накриємо, посидимо, заспіваємо",- прокоментував подію Володимир Бідьовка.

У своєму Twitter Ольга Бузова подякувала народу "ДНР" за високу оцінку її творчої діяльності, проте зазначила, що на вручення знака заслуженої артистки приїхати не зможе через щільний графік.

Нагадаємо, в Україні артистку внесли в базу "Миротворець" за гастролі в окупованому Криму в 2020 році. Незважаючи на це, Ольга Бузова планує приїхати з гастролями до Криму вже в кінці червня 2021.

Ольга бузова на концерті в окупованому Криму, скріншот з відео



Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Бузову довели до сліз у прямому ефірі каверзним питанням про алкоголь.

Також ми писали про "Ганьбу Росії". Мережа обурюється з нових кадрів "порятунку Сталіна" Бузовою на сцені МХАТу

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом