Автора скандальних заяв про коронавірус Камельчука призначили у ПАРЄ спікером по COVID-паспортах
Автора скандальних заяв про коронавірус Камельчука призначили у ПАРЄ спікером по COVID-паспортах

Автора скандальних заяв про коронавірус Камельчука призначили у ПАРЄ спікером по COVID-паспортах

КИЇВ. 21 червня. УНН. Народний депутат від "Слуги народу", заступник члена української парламентської делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Юрій Камельчук, який раніше робив заяви про те, що коронавірусна інфекція COVID-19 - "вигадана", виступить у ПАРЄ на тему COVID-паспортів та COVID-сертифікатів. Про це він сам повідомив на одній зі своїх сторінок у Facebook, передає УНН.

Цитата:

"Сьогодні у Страсбурзі мене обрали спікером по тематиці Covid passes and certificates від політичної групи EPP в дебатах на сесії ПАРЄ. Варто зберегти баланс між потребами стримування загроз пандемії, правами людини та можливостями бізнесу, особливо відпочинкового, що актуально особливо влітку", - написав Камельчук.

Що було раніше

Ще торік у грудні народний депутат від "Слуги народу" Юрій Камельчук став відомим завдяки заяві, що COVID-19 є "вигаданою хворобою", і що він не довіряє жодній вакцині. Фактчекери пояснювали, у чому проблема із заявами Камельчука.

До слова, у коментарях до повідомлення Камельчука йому вже почали нагадувати про заяви, зроблені нардепом раніше з приводу коронавірусу та вакцинації.

Додамо

Літня сесія ПАРЄ стартує сьогодні, 21 червня, у гібридному форматі. На порядку денному нової сесії буде резолюція про права кримських татар в окупованому Криму. Голова української делегації, нардеп Марія Мезенцева повідомила, що "призначена на виступ по кримських татарах від імені групи Європейської Народної партії в середу (23 червня - ред.) ввечері".

Українська делегація ПАРЄ заявляла про очікування опору з боку російської делегації і спроб перешкодити позитивному голосуванню питання щодо ситуації з кримськими татарами на сесії ПАРЄ.

Источник материала
Поделиться сюжетом