Рекордсменка України Катерина Долган загинула: вперше відомі причини ДТП
Рекордсменка України Катерина Долган загинула: вперше відомі причини ДТП

Рекордсменка України Катерина Долган загинула: вперше відомі причини ДТП

В українських ЗМІ з'явилися подробиці дорожньо – транспортної пригоди на трасі Київ-Прилуки, в результаті якої трагічно загинула 21-річна українська легкоатлетка Катерина Долган.

Про це повідомило видання "Фокус", журналісти якого дізналися деякі деталі та обставини трагедії.

Причина трагедії

Виявилося, що легкоатлетка стала жертвою короткочасного сну за кермом. У цей момент вона на якісь миті втратила контроль над своїм транспортним засобом. На жаль, ці миті виявилися фатальними.

У момент втрати дівчиною контролю над автомобілем, машину винесло на узбіччя. Там вона зіткнулася з дерев'яною дошкою, яка пробила лобове скло автомобіля.

Втрата для українського спорту

Молода спортсменка вже встигла поставити рекорд, незважаючи на те, що їй був всього 21 рік. Наприклад, дівчина безперервно пробігла на біговій доріжці 51 км, що зайняло у неї приблизно 5 годин.

Катерина ставить рекорд

Про загибель Катерини висловилася керівниця Національного Реєстру Рекордів України.   

При цьому вона підкреслила, що крім встановлення рекорду, дівчина також мала безліч нагород, завойованих на всіляких державних і міжнародних змаганнях, а також вона володіла званням кандидата в майстри спорту з легкої атлетики.

Біжить по сонцю

"Ще два дні тому вона брала участь у своєму черговому забігу в Сумах. І попереду було ще все життя, маса планів, перемог і мрій ... коли ми готували її рекорд, ми назвали Катю- "біжить по Сонцю" ... Легкого бігу тобі у вічність, дівчинка",- написала про загибель дівчини в соцмережі Facebook керівниця Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Катерина Долган

Варто відзначити, що ще зовсім недавно, 22 травня, Катерина брала участь в чемпіонаті України з гірського бігу (вгору-вниз). Тоді вона посіла друге місце з результатом 54 хвилини і 42 секунди. Також, крім рекорду по "найтривалішому бігу на біговій доріжці", Катерина поставила рекорд в бігу на 10 тисяч метрів. Її результат склав 39: 40.14. Цей рекорд був поставлений на Чемпіонаті України з бігу на 10 тисяч метрів серед дорослих, молоді та юніорів у квітні 2021 року,

Нагадаємо, що син легендарного Олександра Башлачова наклав на себе руки так само, як його батько.

Також раніше ми повідомляли, що пілот потрапив в епіцентр торнадо просто під час польоту: відео потрапило в мережу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом