День Ангела 25 липня: кого сьогодні вітати з іменинами
День Ангела 25 липня: кого сьогодні вітати з іменинами

День Ангела 25 липня: кого сьогодні вітати з іменинами

День ангела сьогодні святкують Андрій, Антон, Арсеній, Гаврило, Іван, Михаїл, Федір, Вероніка і Марія.

День ангела – це вшанування святого покровителя, ім'я якого носить людина. Цей день також називають іменинами.

День ангела (іменини) сьогодні, 25 липня, святкують: Андрій, Антон, Арсеній, Гаврило, Іван, Михаїл, Федір, Вероніка і Марія.

Чоловічі іменини

Андрій

Ім'я походить від грецького слова "Андрос", що означає "мужній" або "відважний".

Хлопчик в дитинстві схожий на маму, хоча ця схожість більше зовнішня. Характер маленького Андрія рухливий і непосидючий. Любить активні ігри, він добре навчається, але вимагає постійної уваги і контролю.

Характер Андрія імпульсивний і непередбачуваний. Складно передбачити, що він зробить наступної хвилини, втім Андрій ніколи не шкодує про зроблене. Мінливість проявляється і в особистому житті. Освідчення в коханні одній дівчині або жінці не завадить йому назавтра ж виказати свою гарячу симпатію інший, за що жінки часто  на нього ображаються.

Антон

Ім'я у перекладі з давньоримського означає "той, що вступає у бій".

Антон гарна, ласкава і мрійлива дитина. Він добре грає з іншими дітьми, а трохи подорослішавши Антон дуже серйозно ставиться до дружби. Він продовжує спілкуватися з друзями дитинства і у дорослому віці. 

У навчанні Антон не хапає зірок, але при бажанні легко справляється з будь-якою освітньою програмою. В роботі Антон однолюб. Звикнув до одного робочого місця, він не буде навіть робити спроб знайти щось інше.

В юності Антон схильний до швидких і палких стосунків, проте у сім'ї він постійний і надійний. Обрав дівчину на роль дружини, а не просто подруги, Антон забезпечить ту "стіну", за якою буде спокійно у будь-яких життєвих негараздах. До дітей ставиться з любов'ю і з радістю проводить з ними час.

Арсеній

Ім'я Арсеній походить з грецької мови і в перекладі означає "чоловічий" або "мужній".

Маленький Арсеній добродушний, м'який і сором'язливий малюк. Часто ці риси характеру залишаються з ним і в дорослому віці. Малюк любить мріяти і фантазувати. Він легко заводить знайомства, проте справжніх друзів у нього мало.

Дорослий Арсеній іноді схильний недоговорювати або прибрехати для досягнення результату. Професійна діяльність зазвичай пов'язана з умінням добре і розумно говорити, саме тому він часто обирає професію менеджера з продажу, ресторатора або перекладача.

Сімейне життя Арсенія рідко буває успішним. Часто не Арсеній вибирає собі дружину, а саме вона є ініціатором їхніх стосунків. Лідером в їхній родині обов'язково буде його дружина.

Гаврило 

У перекладі з давньоєврейського - божественний воїн. У Біблії Гаврило - ангел, що, згідно "Євангелію від Луки", повідомив священикові Захарієві про народження Ісуса.

Характер покладливий, упертий. Улюбленець матері, схожий на неї характером. У дитинстві буває замкнутий і хворобливий. Дуже багато читає.

Ці чоловіки - лідери. Володіють іноземними мовами. Раціоналісти. Вони завжди чинять виважено, обмірковуючи кожний крок. Не піддаються впливу, можуть вислухати пораду, але зроблять по-своєму.

Чоловіки з таким ім'ям мають гарну інтуїцію, комунікабельні, їм притаманні і кар'єристські міркування, і вони нерідко досягають успіхів в житті, долають перешкоди та не зупиняються перед труднощами в справах і роботі. Але що стосується особистих відносин, тут Гаврило часом не може тримати ситуацію під контролем, він може вибачити будь-які витівки своєї другої половини.

Відомий чоловік на ім'я Гаврило - боснійський серб Гаврило Принцип (1894-1918). Він убив Франца Фердинанда, ерц-герцога австрійського, та його дружину графиню Софі у Сараєві 28 червня 1914 року. Цей інцидент спонукав Австрію почати ворожі дії по відношенню до Сербії, які призвели до Першої світової війни. Народившись у Обляжі, Босанско-Ґрахово, Боснія та Герцеговина, Принцип був членом сербського угруповання "Млада Босна" та "Чорна рука", які відстоювали об'єднання Боснії з Сербією.

uk.wikipedia

Іван

Ім'я Іван (Іоанн, Йоханан) означає "помилуваний Богом", "милість Божа", "подарунок Божий", "Бог благословив", "Боже благовоління".

Дорослого Івана характеризують такі риси як спокій і добропорядність. Іван неквапливий і до поспіху ставиться вкрай негативно. Івани по натурі не лідери, а скоріше такі, яких ведуть за собою. Вони люблять і можуть багато працювати. У бізнесі легко вирішують організаційні питання, впевнено почуваються в оточенні творчих людей. З таких хлопців виходять чудові інженери і технологи. Їхнє серйозне відношення до роботи викликає повагу колег і керівництва.

У сімейних стосунках Іван - це зразковий чоловік і чудовий батько. Він ретельно підходить до вибору коханої. Зазвичай Іван ідеальний батько, хоча іноді надмірно балує дітей.

Михайло

На близькому сході ім'я було популярним у євреїв і спочатку звучало як Міхаель і у перекладі означає "той, хто як Бог".

Маленький Миша з малого віку доброзичливий і товариський хлопець. Він любить компанії і якщо компанія підібралася хороша, то це помітно полегшує життя батькам і вчителям.

Михайло зазвичай має відмінну комунікабельність, з ним легко встановлювати контакт. Він не схильний до злопам'ятності, Михайло або прощає образи або просто їх забуває.

В роботі Михайло відповідальний і наполегливий працівник. Він легко справляється з роботою пов'язаною з управлінням людьми, хоча і не сильно прагне до цього. Прекрасні дані у нього в сфері фінансових послуг та інших сферах пов'язаних з аналітикою. При цьому інтуїція Михайла дозволяє йому уникнути багатьох проблем на цьому шляху.

Михайло до жінок ставиться з особливою тремтливістю. Він так довго може обожнювати кохану, що недоліки побачить через багато-багато років. Діти для Михайла є дуже важливою складовою сімейного життя. Обожнює радувати своїх дітей подарунками та з задоволенням приділяє їм увагу.

Згадаємо цього дня відомого українського політика - Михайла Грушевського (1866-1934). Він вважається першим президентом України. оскільки очолював Українську Народну Республіку (1917-1918). Грушевський — визначний історик, археолог, літературознавець, соціолог, публіцист, письменник, організатор української науки, громадсько-політичний і державний діяч. Саме з його творчою спадщиною пов'язані ідеї відродження української культури і науки, історичної свідомості й національної гідності народу.

УНІАН

Федір

Федір - походить від грецького імені Теодорос і означає "дар Божий".

Маленький Федір - це тиха, вихована і серйозна дитина. Він рідко пустує, а його дружелюбність дозволяє йому легко знаходити компанію.

У дорослому віці Федір зазвичай так і лишається серйозною людиною. У роботі до всього підходить відповідально, він вміє знаходити незвичайні та ефективні рішення багатьох складних завдань. Нерідко обирає професію у технічний галузі, хоча може досягти успіху і у творчих напрямках, наприклад, у письменництві або журналістиці.

Федір дуже турботливий до своєї родини. Зазвичай він відмінний господар, який вміє робити в домі майже все.

Жіночі іменини

Вероніка

Історики стверджують, що ім'я Вероніка походить від імені Ференіка, імені дружини правителя Єгипту з династії Птолемеїв. В перекладі означає "та, що приносить перемогу".

Маленька дівчинка Вероніка - це радість для батьків і однолітків. З нею легко у спілкуванні. Вона яскрава і позитивна, заряджає своїм позитивом оточуючих. Дуже любить бути центром уваги і всіляко цього прагне.

Вона не любить займатися будь-чим, що не пов'язано з веселощами. Робота Вероніки швидше пов'язана з її улюбленою справою - бути центром уваги. Вона може бути журналісткою або ведучою, добре підходять посади де потрібно багато спілкуватися і справляти враження.

Сім'я і дім для Вероніки тривалий час залишаються нецікавими. Їй може бути складно шукати компроміси з майбутнім чоловіком та підлаштовуватися під нього.

Марія

Ім'я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені - гірка, сумна, відкинута.

Марія - добра, ніжна, спокійна дівчинка. Вона дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. Водночас у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе. Вона відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов'язки. 

В роботі Марія може довго шукати собі справу до душі, ще з дитинства тяжіє до творчості і нерідко її робота пов'язана з ним. Водночас, Машу можна назвати кар'єристкою, вона працьовита і дуже чесна.

Головне в житті Марії це родина. Вона створює сім'ю досить пізно, але це дозволяє їй зробити цей вчинок цілком усвідомлено і виважено. Дуже любить своїх дітей, і так само обожнює сімейні вечори.

Читайте також: День Ангела 24 липня: кого сьогодні вітати з іменинами

Источник материала
Поделиться сюжетом