У Виробник.uа розповіли про "первістка" проекту: як виробляються українські підгузники
У Виробник.uа розповіли про "первістка" проекту: як виробляються українські підгузники

У Виробник.uа розповіли про "первістка" проекту: як виробляються українські підгузники

Олександр Лавров, генеральний менеджер бізнес-напрямку Нygiene корпорації "Біосфера"

Проекту Виробник.uа виповнився рік, але за цей короткий проміжок часу він став дуже популярним серед прозорих компаній. 

Про це йдеться в матеріалі, опублікованому на сайті НВ.

Якщо говорити про дитячий вік проекту, то у Виробник.uа сміються, що первістком проекту стала корпорація "Біосфера", яка волею випадку показала українцям, як виробляються підгузники, ставши першим в Україні учасником Виробник.uа.

"Ми вирішили, що це символічний знак. Але якщо серйозно, то у "Біосфери" прекрасна лінія виробництва, передові технології, якість і чистота, а в пріоритеті турбота про найменших українців. До "Біосфери" у нас особливе ставлення", — говорить проджект-контент-менеджер проекту Олександр Катунін.

Як розповів Олександр Лавров, генеральний менеджер бізнес-напрямку Нygiene корпорації "Біосфера", компанія хоче показати й довести, що якість їхньої продукції — не порожні слова і не маркетингові виверти для стимуляції продажів. 

"Все наше виробництво відкрите й прозоре. Ми готові показувати споживачеві, з якої сировини, на яких заводах, за допомогою яких технологій з'являється наш якісний продукт. Концепція відкритості Виробник.uа збігається з цінностями та місією корпорації "Біосфера", адже одна з наших головних цілей — довіра", — повідомив Олександр Лавров, генеральний менеджер бізнес-напрямку Нygiene корпорації "Біосфера".

Автор: Григорій Бондар

Источник материала
Поделиться сюжетом