Нумерологія - це древні знання, які допомагають нам більш орієнтуватися в житті, - Надія Штабська
Нумерологія - це древні знання, які допомагають нам більш орієнтуватися в житті, - Надія Штабська

Нумерологія - це древні знання, які допомагають нам більш орієнтуватися в житті, - Надія Штабська

Про це вона розповіла у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

«Нумерологія - це древні знання, які допомагають нам більш орієнтуватися в житті. І якщо є якісь питання, ми можемо звернутися до цієї науки і отримати для себе підказки, тоді ми швидше і впевненіше приймаємо рішення. Коли ми народжуємося, у нас у кожного є своя дата народження і в цій даті народження є певні числа. І нумерологія може прорахувати, що означають числа у вашій даті народження і дати вам підказки», - повідомила вона.

Штабська сказала, що, коли ми народжуємося, у нас є якісь певні якості, які у нас від народження сильні, а так само є і більш слабкі сторони, які потрібно розвивати в перебігу життя. За датою народження можна зробити певні розрахунки, підтвердила вона, і побачити, в чому є твоя сила і тим, у чому твоя сила ти можеш поділитися з іншою людиною. Нумерологія йде з таким підходом, що ми приходимо в пару не для того, щоб бути однаковими, вважає вона, а ми приходимо в пару, щоб рости як особистість.

«Тому, коли в пару приходять однакові люди, у них виходить мало особистісного розвитку і через якийсь час вони розуміють, що нічого в житті не відбувається. Вони як зайшли у свою зону комфорту, так в ній і знаходяться. Добре, коли люди чіпляють один одного, коли є протиріччя, тому що це провокує до зростання. Адже якщо партнер відкрито говорить про те, як він бачить ситуацію, а у вас зовсім інше бачення цієї ситуації – тут і виникає конфлікт інтересів. І якщо мудро до цього підійти, не йдучи на рожен, і прислухатися один до одного, то це йде на користь пари», - резюмувала вона.

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.

Источник материала
Поделиться сюжетом