Пенсіонер створив кабріолет з холодильника і катає кохану Валентину: майстрував автівку 4 роки
Пенсіонер створив кабріолет з холодильника і катає кохану Валентину: майстрував автівку 4 роки

Пенсіонер створив кабріолет з холодильника і катає кохану Валентину: майстрував автівку 4 роки

Пенсіонер з Ніжина Чернігівської області Микола Тараканов у 70 років створив кабріолет з холодильника і вирішив, що його життя тільки починається. Тепер на новій автівці чоловік катає свою дружину.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Як розповіли в сюжеті ТСН, загалом чоловік витратив на автомобіль 15 тисяч доларів та 4 роки життя. Микола Тараканов назвав своє творіння "Валентиною" на честь коханої дружини. Тепер возить її у своєму кабріолеті під захоплені погляди людей.

"Я люблю свою дружину. Ми живемо разом без року 50 років", - прокоментував чоловік. Микола Тараканов

Пенсіонер змайстрував кабріолет, кадр з відео

Водночас дружина Миколи Тараканова зізнається, що їй дуже приємна така увага від чоловіка. "Звичайно, приємно. Вам же, мабуть, теж приємно було, так же?".

Пенсіонер створював кабріолет за власними кресленнями, а деталі для нього брав з підручних матеріалів. Капот авто, наприклад, виготовлено з каркаса старого холодильника, а старі світильники він використав замість фар. Так само інші деталі для кабріолета чоловік взяв з різних автівок.

Нагадаємо, "Бампер з BMW, а мотор - з Волги": 70 річний українець змайстрував шикарний кабріолет з того, що було і став першим хлопцем на селі. Конструктор Микола Тараканов з Ніжина сконструював кабріолет за власними кресленнями,

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, обурений батько показав "голодний" обід для школярів - окраєць хліба і прозорий супчик: "Їм не соромно". Батько учня поскаржився на "ситні" обіди, які отримують діти у шкільних їдальнях.

Источник материала
Поделиться сюжетом