Стужук, Пустовіт, Омович: топ-5 українських блогерів, які "перекроїли" своє тіло
Стужук, Пустовіт, Омович: топ-5 українських блогерів, які "перекроїли" своє тіло

Стужук, Пустовіт, Омович: топ-5 українських блогерів, які "перекроїли" своє тіло

Софія Стужук збільшила груди / instagram.com/sofia_stuzhuk

Основний спосіб заробітку у блогерів - це їх Instagram. У гонитві за підписниками і мільйонами вони готові робити з собою все що завгодно: вляпуватися в скандали, колупатися в брудній білизні і навіть міняти свою зовнішність. 

УНІАН зібрав топ-5 блогерів, які лягли під ніж хірурга, щоб нібито вдосконалити свій зовнішній вигляд.

Софія Стужук

Блогер Софія Стужук, за якою в Instagram стежать майже 6 мільйонів підписників, неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів. Після смерті чоловіка Дмитра дівчина зробила собі маммопластику, яка виявилася не дуже вдалою. Після операції дівчина скаржилася, що їй не подобається результат, бо її груди нагадують дві кулі.

Одного разу Софія зробила собі аж чотири пластичні операції в прямому ефірі. Зірка вирішила об'єднати всі процедури "краси" в одну, тому за раз їй зробили: пластику кінчика носа, пластику перегородки, верхню блефаропластику повік і постановку ниток для підтяжки нижньої частини очей. 

Софія Стужук збільшила груди / instagram.com/sofia_stuzhuk

Саша Пустовіт

Ще недавно Саша Пустовіт дала скандальне інтерв'ю про розлучення з чоловіком Маші Єфросиніній. Тоді дівчина плакала і говорила, що її чоловік абьюзер. А через кілька днів після "вилитих фекалій" стало відомо, що дівчина збільшила собі груди. Дійсно, що не зробиш заради збереження підписників і залучення нової аудиторії. До слова, підписки Пустовіт тоді росли як на дріжджах. Також Саша робила собі операцію на носі, кажучи про те, що вона всього лише вдосконалила свою зовнішність.

Саша Пустовіт робила груди і ніс / instagram.com/sashaabo

Альона Омович

Альону Омович вважають українською Карді Бі через досить епатажний зовнішній вигляд. Її груди і сідниці виглядають досить пружними і водночас максимально неприродними. Своє перевтілення Альона почала з кабінету косметолога, зробивши собі "уколи краси". Також Омович робила маммопластику і ліпофілінг сідниць. Крім того, шанувальники підозрюють, що дівчина робила ринопластику.

Омович змінилася до невпізнання / instagram.com/alena_omovych

Анастасія Покрещук

Анастасія Покрещук стала популярною завдяки пластичним операціям і ін'єкціям, які вона робить в прямих ефірах. У неї величезні вилиці, підкачані губи, збільшені груди. Також вона поставила собі вініри. Для такого перевтілення дівчина часто літає в одну з клінік Туреччини. Сама Анастасія каже, що раніше не подобалася собі, бо була схожа на циганку. Але після таких кардинальних змін вона змогла прийняти своє тіло і полюбити його.

Покрещук відома завдяки величезним вилицям / instagram.com/_just__queen_

Анна Алхім

Блогерка Анна Алхім також вдавалася до маммопластики. Перший раз вона збільшила груди, а другий робила корекцію. В одному з інтерв'ю дівчина розповіла, що для операції їй довелося летіти до Туреччини, бо в Україні лікарі не бралися за операцію - було багато складних моментів. Загалом операція тривала 4 години. 

Алхім двічі робила маммопластику / instagram.com/anya.alkhim

Нагадаємо, раніше УНІАН зібрав топ-5 українських зірок, які стали жертвами жорстокого насильства.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • "Відбувається щось серйозне": поліцейські завадили Катерині Кухар закінчити виставу
  • "Весілля буде веселим": Ірина Білик після розлучення знову заінтригувала шанувальників
  • "Зловживає алкоголем": Віка Смеюха розповіла про можливі стосунки з "Позитивом"

Автор: Діана Могилєвич

Источник материала
Поделиться сюжетом