«Без паніки». Соратник Зеленського прокоментував паніку Заходу щодо нападу Росії на Україну
«Без паніки». Соратник Зеленського прокоментував паніку Заходу щодо нападу Росії на Україну

«Без паніки». Соратник Зеленського прокоментував паніку Заходу щодо нападу Росії на Україну

У жовтні в світових ЗМІ почала з'являтися інформація про те, що РФ готує повномасштабну військову агресію проти України
фото: 24tv.ua

Потураєв: «Нічого нового ми не дізналися»

Українському суспільству не варто піддаватися паніці щодо можливого повномасштабного нападу Росії на Україну. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив народний депутат України від партії «Слуга народу» Микита Потураєв.

«В Європі кількість політиків, які б хотіли забути про нашу війну з Росією, на жаль, дуже велика. Тому про війну треба постійно нагадувати. А от українське суспільство не має піддаватися паніці, бо нічого нового ми не дізналися ані про росіян, ані про їхню армію. Вся ця інформація розповсюджується не для нас, а для західного світу», – вважає політик.

Потураєв наголосив, що варто подякувати американським союзникам України за те, що вони активізували тему можливої повномасштабної російської агресії проти України в світовому медійному просторі, бо десятки тисяч російських вояків українських кордонів нікуди не поділися, а їхні бази розташовані у дуже небезпечній близькості від наших рубежів.

«Це дуже дивна активність для країни, яка нібито не збирається з нами воювати. Тому ще раз – треба подякувати американським партнерам, які стверджують, що загроза Україні нікуди не поділася і Росія може почати бойові дії у будь-який момент», – підсумував Микита Потураєв.

Раніше повідомлялося, що американці розрахували можливі сценарії агресії Кремля.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росію чекають наслідки у разі вторгнення в Україну.

Тим часом сенатори США хочуть збільшити військову допомогу Україні до $350 млн. Крім того, посольство США попередило своїх громадян про військову активність Росії на кордоні з Україною.

Источник материала
Поделиться сюжетом