Найвідважніші: хто із зірок врятував дівчину від зґвалтування, хто відсмоктав отруту з колеги, а хто витягнув людину з пожежі
Найвідважніші: хто із зірок врятував дівчину від зґвалтування, хто відсмоктав отруту з колеги, а хто витягнув людину з пожежі

Найвідважніші: хто із зірок врятував дівчину від зґвалтування, хто відсмоктав отруту з колеги, а хто витягнув людину з пожежі

Кейт Вінслет / instagram.com/kate.winslet.official

Голлівудські актори Клінт Іствуд, Кейт Вінслет, Том Круз, Денні ДеВіто, Джонні Депп прославилися завдяки своїм талантам. Але не всі знають, що вони не тільки прекрасні актори, але і відмінні люди. УНІАН пропонує згадати про їхні героїчні вчинки і як вони відчайдушно готові кинутися у вогонь і у воду, щоб врятувати нужденних.

Клінт Іствуд

Актор Клінт Іствуд одного разу врятував моряка, корабель якого почав тонути. Виявляється, чоловік був у нижній каюті і не міг з неї вибратися, а Іствуд тоді працював інструктором з плавання. Він без краплі сумніву кинувся рятувати молоду людину, і йому це таки вдалося. При цьому Клінт не любить говорити на цю тему.

Клінт Іствуд / instagram.com/clinteastwoodfans01

Кейт Вінслет

Кейт Уінслет якось була на вечірці в будинку мільярдера Річарда Бренсона. Несподівано для всіх тоді почалася гроза, блискавка вдарила в особняк і він одразу загорівся. Гості в метушні почали вибігати, але ось Кейт вирішила врятувати стареньку, про яку всі забули. Це була мама Бренсона, яка через старість ледве ходила. Відважна Вінслет витягла її з палаючого будинку, за що старенька потім ще довго її дякувала.

Кейт Вінслет / instagram.com/kate.winslet.official

Том Круз

Том Круз 25 років тому став свідком аварії. Недобросовісний водій збив жінку і зник з місця події. Актор же викликав швидку допомогу і перебував з потерпілою весь час. Він поїхав з нею в клініку і навіть повністю оплатив лікування.

Том Круз / instagram.com/tomcruise

Денні ДеВіто

Денні ДеВіто і Майкл Дуглас одного разу вирішили сходити на "екскурсію" до змій. Дуглас взяв одну з них в руки, в результаті чого вона його вкусила. Денні не розгубився і одразу почав відсмоктувати отруту. Завдяки його відважному вчинку Майкл залишився живий.

Денні ДеВіто / instagram.com/dannydevito9

Джонні Депп

Джонні Депп, звичайно, не Джекі Чан, але теж добре махає руками і ногами. Одного разу він зі своїми друзями пізно вночі повертався з бару. В одному з провулків вони помітили компанію хуліганів, які намагалися зґвалтувати дівчину. Депп і його друзі одразу ж накинулися на зловмисників, "розкидали" їх і врятували нещасну. До речі, сам Джонні говорив про те, що з цією дівчиною вони спілкуються і донині.

Джонні Депп / instagram.com/johnnydepp

Раніше УНІАН назвав 5 українських пар з величезною різницею у віці.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Брежнєва згадала, як на кастингу "ВІА Гри" у неї запитували про зйомки в порно
  • "Секс у прямому ефірі": український співак розповів, як осоромився в радіоефірі
  • Українська співачка похвалилася найдорожчим подарунком від чоловіка-продюсера

Автор: Діана Могилєвич

Источник материала
Поделиться сюжетом