Відома дата оголошення переможця авто у благодійній справі "Твоя мрія" на 1+1
Відома дата оголошення переможця авто у благодійній справі "Твоя мрія" на 1+1

Відома дата оголошення переможця авто у благодійній справі "Твоя мрія" на 1+1

Лікарі Інституту Амосова у фіналі "Танці з зірками" подякували українцям за участь у благодійній справі.

У суперфіналі шоу "Танці з зірками", який відбувся 28 листопада, на паркеті з'явилася розкішна червона італійська автівка.

За кермом були ведучі шоу "Твій день" Тімур Мірошниченко та Стася Ровінська. Це авто – головний подарунок у благодійному проєкті "Твій день. Твоя мрія". 

пресслужба каналу "1+1"

Усі зібрані кошти підуть на закупівлю обладнання для нового відділення акушерської кардіології Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова.

Спеціальними гостями у суперфіналі стали лікарі з Інституту Амосова – Сергій Сіромаха - головний лікар Інституту Амосова, та Юлія Давидова - завідувачка відділення акушерських проблем екстрагенiтальноï патологiї ПАГ.

Юрій Горбунов, Сергій Сіромаха, Юлія Давидова / пресслужба каналу "1+1"

"Для нас, лікарів, бути тут - це свято. Попри всю нашу втому , - ми з вами зараз, у недільний вечір, щоб сказати найголовніше - щиро дякуємо! Ми приголомшені! У вас на всіх велике добре серце! Розміром як оця машинка. Знайте, кожен з вас щодня допомагає нам рятувати життя. Разом ми сильніші. Бережіть себе! Будьте здорові!"- сказав Сергій Сіромаха.

Головний лікар Амосова Сергій Сіромаха / пресслужба каналу "1+1"

"Ми вже 8 років робимо те, що більше ніхто не робить у цій країні – даємо можливість народити жінкам з найтяжчою патологією серця. Ми робимо все, щоб народжувались нові здорові українці і українки. Ваша підтримка дає нам сили працювати і рятувати життя! Дякуємо вам! Нехай ваші мрії здійснюються!" - сказала Юлія Давидова, яка є головною натхненницею появи в Україні відділення "акушерська кардіологія".

пресслужба каналу "1+1"

Зірки "Твій день" Ірина Ванникова та Володимир Рабчун разом з ведучою зіркового балкону Катериною Осадчою закликали глядачів брати участь у цій благодійній справі, робити ще внески на сайті mriya.1plus1.ua. Благодійна справа "Твоя мрія" триватиме до 15 грудня.

Переможців – власника італійської червоної машини та інших подарунків – буде оголошено 17 грудня в прямому ефірі шоу "Твій день" на 1+1.

пресслужба каналу "1+1"

Організатори - БФ "Крона" і "Твій день" не чекають, а вже на перші зібрані 2 млн грн купили та передали до акушерської кардіології в Інститут Амосова два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, апарат для штучної вентиляції легень та інше. Відділенню ще дуже необхідне інше медичне обладнання, тому збір коштів триває.

Читайте також:

  • Переможець "Танців" Логай розповів про гучне святкування після суперфіналу: "Гуляли всі"
  • "Танці з зірками": найкращі номери переможців шоу Артура Логая та Анни Кареліної
Источник материала
Поделиться сюжетом