Лариса Ніцой розповіла, як у неї увімкнулися мізки, коли побачила темношкірого чоловіка
Лариса Ніцой розповіла, як у неї увімкнулися мізки, коли побачила темношкірого чоловіка

Лариса Ніцой розповіла, як у неї увімкнулися мізки, коли побачила темношкірого чоловіка

Відома письменниця, активістка і популяризатор української мови Лариса Ніцой поділилася з фанатами цікавою історією про зустріч з темношкірим чоловіком в тісному ліфті.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Лариса Ніцой частенько розміщує на своїй сторінці в соцмережі Facebook пости на різні теми. Іноді її думки здаються українцям занадто радикальними, провокаційними і навіть скандальними. Але, безсумнівно, письменниця вміє привернути увагу аудиторії і ніколи не боїться висловити свою особисту думку.

Лариса Ніцой, фото з "Фокус"

Цього разу Ніцой торкнулася теми расизму і дискримінації людей за кольором шкіри. Написати про це пост її спонукала недавня ситуація, яка сталася з нею біля ліфта. Жінка чекала, коли ж транспорт приїде на її поверх, як тут поруч опинився невідомий чоловік без медичної маски, що природно, дуже обурило знаменитість. Думка про спільну поїздку наводила на неї справжній жах і почуття гидливості.

Як тільки Лариса набралася сміливості зробити чоловікові зауваження, вона помітила, що він темношкірий. Жінка відразу згадала розмови про расову дискримінацію. За словами Ніцой, чоловік мабуть подумав, що вона дивилася на нього осудливо через колір шкіри, але вся справа була у відсутності маски. Письменниця вирішила промовчати і все ж таки проїхалася з ним в одному ліфті.

"От якби він був білий, я б йому висловила все, що думаю. А оскільки в нього темна шкіра – прийшлося десять разів зважити і таки не сказати. Як на мене це перекіс. В інший бік. Це вже гвинтики за ролики зайшли", - написала Лариса Ніцой.

Нагадаємо, що Лариса Ніцой поїхала до Марусі Звіробій і взяла кулемет в руки: "Я не хочу, де моя косметичка"

Як повідомляв Знай.uа, невгамовна Лариса Ніцой відмовилася від голки: "Мене дискредитують..."

Також портал Знай.uа писав, що син захисниці української мови Лариси Ніцой нагодував батьків шакшукою: "Почалася єврейська тема"

Источник материала
Поделиться сюжетом