У СІЗО Полтави померла 20-річна дівчина, яка отримала 15 років за вбивство інструктора тиру
У СІЗО Полтави померла 20-річна дівчина, яка отримала 15 років за вбивство інструктора тиру

У СІЗО Полтави померла 20-річна дівчина, яка отримала 15 років за вбивство інструктора тиру

Прокуратура факт смерті дівчини підтвердила.

Вночі у полтавському СІЗО померла 20-річна дівчина, яка отримала 15 років за вбивство інструктора в тирі.  Вероніка Моторна перебувала у СІЗО, а не в’язниці, бо вирок ще не набув законної сили і тривала апеляція.

Смерть дівчини ТСН.ua підтвердили у пресслужбі прокуратури Полтавсьвкої області.

"Факт смерті дівчини підтверджуємо. Причини смерті з'ясовують експерти", - прокоментувала речниця прокуратури області.

Як повідомляють у місцевих пабліках, Вероніка Моторна напередодні відмовилася від їжі, цілий день палила та пила каву. Після цього в неї, стався епілепичний напад. Життя дівчини намагалися врятувати працівники СІЗО і медики, яких викликали на місце події.  

Нагадаємо, що дівчина, яка застрелила інструктора тиру в Полтаві, стверджувала, що через стосунки із хлопцем хотіла вчинити самогубство, проте випадково вбила невинну людину.

Читайте також:

  • У Полтаві у місцевому тирі застрелили 64-річного інструктора. Інцидент трапився 7 лютого 2020 року. Смертельні поранення працівникові тиру спричинила 18-річна відвідувачка, мешканка Дніпра.
  • Під час останніх засідань прокурорка Яна Рощепа повідомила, що вину Моторіної доведено, а тому просила для неї 12 років позбавлення волі.
  • Адвокат обвинуваченої Андрій Євдокименко виступав проти цього. Яке саме покарання має отримати його підзахисна, не повідомив.
  • Колегія суддів Октябрського райсуду Полтави оголосила вирок Вероніці Моторіній, яку визнали винною у вбивстві інструктора полтавського тиру. Їй призначили 15 років позбавлення волі. 
  • Під час судового засідання дівчина заявила, що скоїла злочин через депресію, до якої її довів хлопець. 

Источник материала
Поделиться сюжетом