В окулярах і з хвостиком: 32-річна дружина Євгена Петросяна перетворилася на Катю Пушкарьову заради знайомства з прекрасним
В окулярах і з хвостиком: 32-річна дружина Євгена Петросяна перетворилася на Катю Пушкарьову заради знайомства з прекрасним

В окулярах і з хвостиком: 32-річна дружина Євгена Петросяна перетворилася на Катю Пушкарьову заради знайомства з прекрасним

Скандально відома дружина 75-річного російського гумориста Євгена Петросяна, до якої той пішов від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, ділиться новинками свого життя на особистій сторінці в Instagram. Там 32-річна Тетяна розміщує свої фото, відео та цікаві думки.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

"Рік, що завершується, видався вкрай щедрим на дивовижні виставки. А чим здивував вас музейний світ за минулі 365 днів?",- запитала вона.

При цьому на дівчині коричневий Светр з написом «завжди мріяти», коричневі штани і такого ж кольору сумочка в руках. Все це разом з невигадливою зачіскою і окулярами робить її образ кілька «стареньким».

Скрін, Instagram Тетяна Брухунова

"Чи були ви в Серпухові на виставці голландських майстрів 17 ст.?", "Ясна галявина цієї осені була особливо прекрасна, захотілося вірити в усе хороше!", "Мені дуже сподобалося просування виставки 'Гала'. Як вони почали її рекламувати, підігріваючи інтерес публіки за місяць, далі вели кожен день блог, наповнюючи його цікавим контентом. Як відзначали фото стікером 'фотоапарат', як представляли тематичні лекції, як рекламували волонтерів, команду та Супутню сувенірку. Як відпрацювала Преса, наприклад, прекрасна стаття Миколайовича, по-моєму, на 'Снобі'. Як команда розповідала про вартість квитків. Як був обставлений розіграш квитків. Як представлялася виставка в Пітері. І як блискуче команда завершує весь проект. І начебто нічого нового, а зроблено добре, якісно. І браво, колеги!», - пишуть під повідомленням.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, instagram.com/petrosyanevgeny

"Після вашого посту були з дочкою на виставці вишивок в музеї імені Тропініна, по-моєму, в лютому. Дуже сподобалося, спасибі за рекомендації. А так Третьяковська галерея, ще екскурсія в палати бояр Романових справили враження. У Калінінграді музей Світового океану. Хороший був рік в плані музеїв", - діляться Передплатники.

Раніше повідомляли, дружина Петросяна Брухунова вбралася в "мішок", але все одно отримує компліменти: "з такою фігурою....".

Як повідомляв Знай.uа, Євгенія Петросяна несподівано побачили біля екс-дружини Олени Степаненко: "я з тобою назавжди".

Знай.uа писав, Молода дружина 75-річного Петросяна вже без сил, навіть зі стільця встати не може: "Мені подобається процес..."


Источник материала
Поделиться сюжетом