У Байраках горіла літня кухня, а в селі Черепківка - господарська будівля
У Байраках горіла літня кухня, а в селі Черепківка - господарська будівля

У Байраках горіла літня кухня, а в селі Черепківка - господарська будівля

17 січня 2022 року у селі Байраки Герцаївської ТГ Чернівецького району сталася пожежа в літній кухні. За попередніми висновками фахівців, до загорання призвело коротке замкнення електромережі на горищі будівлі. Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників.

На місце події прибув черговий караул 13 державної пожежно-рятувальної частини міста Герца та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Турятка. Спільними зусиллями вогнеборці ліквідували пожежу на площі 55 кв. м та врятували від полум’я три будівлі – літню кухню та поруч розташовані господарську будівлю, житловий будинок. Внаслідок пожежі знищено покрівлю, перекриття літньої кухні, речі домашнього вжитку.

У селі Черепківка Глибоцької ТГ Чернівецького району горіла господарська будівля. Площа пожежі склала 30 кв. м. На її ліквідацію було направлено рятувальників з смт Глибокої та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Черепківка. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Вогонь знищив частково перекриття будівлі та господарський інвентар. Попередня причина пожежі – недолік конструкції нагрівальної печі.

Крім цих пожеж, минулої доби сталося ще 9 – у Чернівецькому та Вижницькому районах, повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Источник материала
Поделиться сюжетом