В Херсоні з'явився ще один фейковий «російський мобільний оператор»
В Херсоні з'явився ще один фейковий «російський мобільний оператор»

В Херсоні з'явився ще один фейковий «російський мобільний оператор»

Ще один так званий «російський мобільний оператор» з'явився в окупованому Херсоні. Це - «Мир Телеком».

Як і «+7 телеком» - «російський оператор», який вже працює в Херсоні та надає мешканцям окупованого міста дорогий і неякісний зв'язок - «Мир Телеком» має незрозуміле походження, а пакет послуг «оператора» нагадує пакети послуг з мобільного зв'язку початку нульових.

Зокрема, в пакеті - лімітований мобільний інтернет - 20 гігабайт на місяць. Також лімітовані за часом дзвінки на номери домашнього регіону (на «+7 телеком») й на номери кримських операторів й на МТС Краснодарського краю. До речі - остання компанія - єдиний російський оператор мобільного зв'язку, який безпосередньо, а не за допомогою роумінг-партнерства працює в окупованому Криму. Ймовірно, саме цей оператор - і є «материнською компанією» для «операторів», які працюють на окупованій частині півдня материкової України.

Якщо «+7 телеком» хай дуже погано, але забезпечує мобільний зв'язок в Херсонській області, то покриття «Мир Телекома» - лише обласний центр. «Оператор» обіцяє налагодження зв'язку по області протягом найближчих двох тижнів, але, як кажуть фахівці, це - стовідсоткова «казка».

Источник материала
Поделиться сюжетом