Обстріли Харкова продовжуються щодня, але ЗСУ здаватися не збираються - не втратили жодної звільненої території
Обстріли Харкова продовжуються щодня, але ЗСУ здаватися не збираються - не втратили жодної звільненої території

Обстріли Харкова продовжуються щодня, але ЗСУ здаватися не збираються - не втратили жодної звільненої території

Харків продовжує тримати оборону, незважаючи на постійні обстріли та агресію з боку російських окупантів. Не здали жодного метра територій.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню голови Харківської ОВА Олег Синегубов у своєму новому інтерв'ю для РБК-Україна.

У Харківській області Збройні сили України зосереджені на тому, щоб утримувати позиції, і тим самим завдавати максимальних втрат ворогу. Однак немає достатньо інформації про те, що зараз у ворога достатньо військового ресурсу для того, щоб повторити свій наступ на Харківську область.

Олег Синєгубов: фото з Facebook

"Ми готові до можливих нових спроб наступу на Харків, зокрема до наступу на інші населені пункти на шляху до Харкова. А також до можливих спроб ворога оточити місто Харків та взяти його в кільце, обрізавши київський та дніпровський напрямок. Ми це розуміємо та щодня працюємо над тим, щоб зміцнювати наші оборонні позиції. Ми не здали жодного метра нашої території, яка була відвойована" – розповідає українцям Олег Синєгубов.

Розбомблений Харків

Не можна не відзначити, що від початку повномасштабного наступу Харківська область перебуває під постійним ударом ворожих військ. На сьогоднішній день окупанти контролюють щонайменше 30% територій. Всі вірять, що це ненадовго, і за допомогою старанного постачання озброєння від західних партнерів вдасться відтіснити ворога до його кордонів, і зробити це таким чином, щоб у них навіть думки не було після цього знову розпочинати наступ.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що британці знову прийдуть на допомогу Україні, прихистять і навчать понад 10 тисяч військових ЗСУ

Раніше повідомлялося, що боєць ЗСУ розповів, через які випробування довелося пройтиз початку повномасштабного вторгнення

Також, ракетні удари не завадять контнаступленню: вже знайдено рішення

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны